Українські гімнастки завоювали три золота в Греції

14 Березня 2016 14:56
IMG_5362
Завершилося багатоборство, воно ж кваліфікація в окремі види на Міжнародному турнірі в Афінах «Кубок Афродіти». Вранці та вдень виступили юні грації 2001-2003 р.н.

Олена Дьяченко добре виконала вправу з м’ячем, хоча і допустила невелику втрату в кінці (14,500), і відмінно виконала вправу з булавами, отримавши найвищу оцінку серед юніорок на цьому турнірі – 15,750. Завдяки високим балам Олена впевнено посіла перше місце в багатоборстві серед юніорок 2001 р.н., обійшовши грекиню Катерину Дервіс більш ніж на півбала. Крім того, Олену ми побачимо у фіналі з булавами.

Христина Погранічна  рівно пройшла всі свої види, набравши за 4 види суму 60,150. Це не тільки кращий результат з багатоборства серед юніорок 2003 р.н., а й найкращий результат з багатоборства серед усіх юніорок турніру. Христина єдина змогла подолати оцінку в 60 балів. Юну грацію зі Львова ми побачимо у фіналах з обручем, скакалкою та м’ячем.

Срібло в багатоборстві серед грацій 2003 р.н. завоювала гімнастка з Дніпропетровська Анастасія Валентірова. Хоча Настя і допустила помилки у вправах з м’ячем, прекрасне виконання вправи з булавами дозволило їй обійти румунку Денису Стоян на кілька десятих.

Вікторія Онопрієнко (2003 р.н.) впевнено пройшла вправу з м’ячем і блискуче впоралася з булавами, проте низька оцінка зі скакалкою не дозволила піднятися їй вище 4 місця.

На довершення всього Алена Дьяченко та Христина Прикордонна стали першими в командній першості, за що  Україна на цьому турнірі отримала третє золото.

Джерело: sport.ua