Український борщ стає делікатесом

30 Березня 2016 11:31

Ціни на продукти “борщового набору” різко почали “бити по кишені” українцям.

2700_borsh_0.jpg (60.38 Kb)

Лише за тиждень з 18 по 25 березня ціни на овочі з борща подорожчали на 7,2%.

Про це повідомила прес-служба інформаційно-аналітичного проекту “АПК-Інформ: овочі і фрукти” з посиланням на керівника проекту Тетяну Гетьман.

Буряк взагалі зріс на 40%, тим самим встановив рекорд за 25 років незалежності.

Ціни на капусту і картоплю в Україні підросли на 12% і 8% відповідно. Ціни на моркву та цибулі зросли мінімально.

Українці роздумують, що якщо такі стрибки продовжаться, то прийдеться рідше їсти українську національну страву.

Джерело: businessua.com