Схоже, чай люблять у всьому світі. Але уявлення про те, як правильно готувати, подавати і навіть пити його, абсолютно різні.
Японія
ejstanz
Чай «матчу» робиться з подрібнених високоякісних листя зеленого чаю.
Індія
curioustealtd
На фото — чай «дарджилінг». Він вирощується в гірській частині Індії, в Гімалаях.
Великобританія
ee24
Британці люблять додавати в чорний чай молоко для кремового кольору.
Туреччина
captain.orange
Чай подається в маленьких скляних стаканах з шматочками цукру.
Тибет
binbinstudiо
Тибетський чай готують з молоком, маслом яка і сіллю. На смак він гіркий.
Марокко
Liz Mochrie
Тут дуже люблять пити зелений чай з м’ятою.
Гонконг
herringinfurs
В чай додають згущене молоко, а подають його холодним або з шматочками льоду.
Тайвань
daniel5203
Цей чай подається і гарячим, і холодним, головне — кульки з тапіоки.
США
Reese Derrenberger
Тут люблять чорний чай з цукром і лимоном. Для ніжності можуть додати соду.
Росія
krasovskayajulia
Улюблений сорт чаю — чорний. І міцніше.
Пакистан
wikipedia
Чай «масала» готується зі спеціями і вершковим маслом.
Таїланд
amy
Тут напій готують з різних тайських трав, молока і льоду.
Китай
Марія Мельникова
Улюблений чай китайців — «пуер». Він продається у вигляді щільних кубиків або кульок.
Єгипет
onceuponakitchen
Тут люблять чорний несолодкий чай. На весіллях подають чай з гібіскусу.
Монголія
tea-terra
У Монголії чай готують у плоскої металевої каструлі з молоком і сіллю.
Аргентина
Juan Pablo Olmo
Аргентинці люблять мате — напій, багатий вітамінами і антиоксидантами.
Південна Африка
Lyle Nel
Тут п’ють ройбуш — яскраво-червоний, з м’яким і солодким смаком.
Мавританія
Evan Bench
Мавританський чай п’ють з трьох чашок — від несолодкого до солодкого.
Малайзія
iezuanajmin
Спінений чорний чай з цукром і молоком. П’ють його холодним замість десерту.
Кувейт
tobyg88
У Кувейті п’ють листяний чорний чай з кардамоном і шафраном.
Катар
elmeem_alsuwaidi
У цій країні чай двічі кип’ятять з молоком і тростинним цукром.
За матеріалами: buzzfeed