Якщо владі для остаточної перемоги над Путіним і корупцією потрібен мій мандат, то я готовий на такий обмін

25 Березня 2016 10:29

томмикола

Так народний депутат Микола Томенко прокоментував інформацію, що з’явилася у ЗМІ щодо ініціативи керівництва БПП на найближчому з’їзді позбавити його депутатського мандату за вихід із лав фракції.

«Якщо Адміністрація Президента і фракція Президента в парламенті переконливо доведе, що позбавлення мене депутатського мандату пришвидшить перемогу над Путіним, а також допоможе нарешті подолати корупцію в Україні, то я готовий розглядати такий перебіг подій. Хоча, зрозуміло, що подібні партійні рішення та їх можливе зачитування вічно провладним Головою ЦВК М. Охендовським суперечитимуть Конституції України, результатам виборів та здоровому глузду», – зауважив М. Томенко.

«За будь-яких обставин я готовий до такого перебігу подій, але переконаний, що остаточне рішення може прийняти тільки парламент. Тому я готовий виступити в парламенті, поінформувати про логіку свого рішення, а потім не партійні вожді, а Верховна Рада шляхом голосування нехай приймає відповідне рішення», – підсумував Микола Томенко.