За яких чоловіків не варто виходити заміж

18 Березня 2016 15:14

Американський священик Пет Коннор провів більше 200 весіль і протягом 40 років спостерігав за життям тих, кого одружив. На основі отриманого досвіду він зробив висновки, за яких чоловіків не варто виходити заміж, пише zdorovia.com.ua
Обдумайте добре

Пат Коннор навіть написав книгу, засновану на своїх спостереженнях, яка так і називається: “За кого не виходити заміж” ( “Whom Not to Marry”). У ній він описує кілька типів чоловіків, шлюб з якими, швидше за все, буде приречений на невдачу.

Священик наполягає на тому, що потрібно дуже ретельно вибирати людину, в яку ви закохуєтеся, і контролювати свої емоції. Інакше ви можете запалитися почуттями не до того чоловіка і вийти за нього заміж, а потім страждати.

Так яких же чоловіків на думку Пата Коннора потрібно уникати? Це: мамині синочки; ті, хто не вміє поводитися з грошима; ті, у яких зовсім немає друзів; чоловіки, здатні принизити і грубо поводитися з жінкою публічно; чоловіки, котрі хамлять обслуговуючому персоналу; ті, у кого немає почуття гумору; безвідповідальні чоловіки; ті, які не виконують обіцянки.