Громадськість запрошують обговорити реформу освіти

18 Квітня 2016 17:15
strichka.com

strichka.com

Громадська Рада при Міністерстві освіти і науки запрошує на громадське обговорення концепції реформування середньої школи. Про це йдеться у повідомленні громадської ради у Facebook.

До участі в обговоренні запрошуються освітяни, батьки, представники громадськості, влади та ЗМІ.

“Кожен з нас є небайдужим до процесів реформування освітньої галузі і, в певній мірі, бажає бути залученим до її розвитку. Законопроект “Про освіту” доопрацьований, погоджений Комітетом з питань науки і освіти Верховної Ради України та вже внесений до розгляду Верховною Радою. Питання наступного пакету документів, шляхів імплементації стає дуже актуальним”, – зазначається у повідомленні.

У Громадській раді при Міносвіти повідомляють, що під час другої Національної (не)конференції для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2016 була проведена стратегічна сесія, на якій обговорювалась візія нової школи. Також у раді зазначають, що багато інших структур формують своє бачення розвитку і навчання дитини.

“Саме тому Громадська Рада при Міністерстві освіти і науки виступає з ініціативою формування нових підходів до системи громадських обговорень і пошуку консенсусу”, – йдеться у повідомленні.

Обговорення концепції реформування середньої школи відбудеться 12 травня.

Джерело: osvita.ua