Куди піти на Великдень у Києві: афіша

29 Квітня 2016 15:57

Куди піти в Києві на Великдень 1 травня:

Виставка “Перископ”

Художник Ілля Юсупов зобразив на картинах сни адмірала завойованої землі. “Навіть щиро приймаючи ідеологію нової країни, адмірал хоче забути про минуле, викреслюючи його з сьогодення. Але сни повертають витіснені страхи і сумніви”, – пояснює куратор Малої Галереї Дана Брежнєва.

Коли: 20 квітня -12 червня

Де: Мала галерея Мистецького арсеналу, вул. Лаврська, 10

Скільки: безкоштовно

Facebook

Фестиваль бюджетних подорожей

У рамках фестивалю лекції прочитають 16 тревел-хакерів – людей, які знають всі нюанси бюджетних подорожей. Вони розкажуть про те, як їздити по світу максимально економно, вдало прокласти свій маршрут і знайти спільну мову з іноземцями.

Коли: 30 квітня – 1 травня, з 10:00 до 20:00

Де: Простір “BAZIS AUDITORIUM”, ТЦ “Діамант”, вул. Петропавлівська, 14-Е

Скільки: 210 – 1 день (на вході – 250), 300 – 2 дні (на вході – 350)

Фото из открытых источников

Великдень у “Країні розваг” на ВДНГ

З 11:00 на ВДНГ проведуть Пасхальний молебень, після якого гості зможуть розговітися святковими стравами, приготованими учасниками “Майстер Шефа”. Всі бажаючі зможуть взяти участь у Великодніх майстер-класах, придбати писанки. О 16:00 відбудеться конкурс “Міні-Міс та Міні-Містер курчатко”.

Коли:1 травня, 10:00

Де: ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова, 1

Скільки: безкоштовно

Facebook

Paska Fest

На фестивалі буде функціонувати 10 різних зон. Зокрема, відведуть місце для проведення handmade майстер-класів, еко-базару, вернісажу, великої виставки писанок та кінотеатру “Білі гойдалки”. Найменших гостей фестивалю очікує дитяча зона з лабіринтами і аніматорами.

Коли: 23 квітня – 9 травня

Де: Володимирська гірка

Скільки: безкоштовно

Фото из открытых источников
“Наталка Полтавка” в Національній опері України
1 травня, у День Світлого Христового Воскресіння, Національна опера України запрошує всіх своїх прихильників на “сповнену гумору, танців та фольклору історію кохання в 2-х діях”, оперу Миколи Лисенка за п’єсою Івана Котляревського “Наталка Полтавка” – безцінну спадщину української культури, перлину української оперної сцени.

 

Парк “Київська Русь”

Великодня програма в “Парку Київська Русь” триватиме 4 дні: 30 квітня, 1, 2 і 3 травня. У ці дні гості Парку побачать оригінальну театралізовану програму Середньовічний вертеп з виступами кінно-трюкового театру, театралізовану постановку “Сила любові”, а також музичний спектакль “Слов’янський мюзикл”.

Відвідувачі Стародавнього Києва в “Парку Київська Русь” можуть не тільки спостерігати за дійством, а й долучитися до нього. Кожен має можливість бути учасником різноманітних конкурсів і змагань, які є невід’ємною складовою святкової програми, таких як середньовічний футбол, майстер-клас по старовинному танцю Маразуля, танцювальні флешмоби. Також в ці дні будуть відтворені древні обряди освячення хліба над вогнем і спалювання образ і недуг у вогні.

slider-1

Парк працює: з 10:00 до 22:00
Початок програми: 13:30
Вартість квитка: 150 грн