Найдорожчі метри: ТОП-3 квартири на ринку київської неруxомості

13 Квітня 2016 13:37
ABCnews спільно з порталом Address.ua проаналізував елітну нерухомість, яку продавали в березні. Найдорожча квартира з ТОП-3 коштує $ 11, дві інші – близько $ 7 млн.

«На сьогоднішній день ми можемо відзначити, що попит і цінова політика на ринку елітної нерухомості залишаються стабільними. Продавець не поспішає знижувати ціну, а покупець займає вичікувальну позицію, сподіваючись на поступки з боку продавця. Уже в березні цього року фахівці ринку відзначали зростання обсягу капіталовкладень в елітному сегмента, а в зв’язку з квітневим зниженням курсу долара, можемо прогнозувати зростання кількості угод в цьому місяці », – коментує директор консалтингової компанії City Development Solutions Ярослава Чапко.

308,4 млн грн ($ 11 млн за курсом 25,74 грн / $)

1_2

Найдорожчим об’єктом виявилася 10-кімнатна квартира на 10-11 поверхах в центрі Києва на вулиці Паторжинського. 14. Площа квартири – 750 м. кв. У квартирі, згідно з оголошенням, є холодильна камера площею 25 кв. м, тераса з сауною-хамам, альтанка, барбекю, китайська кімната, більярд, бібліотека-кабінет, тренажерний зал і навіть молебна. Житло обслуговує 6 кондиціонерів. Будинок розташовується на території, що охороняється, можливий викуп підземного паркінгу.

185 млн грн ($ 7,11 млн)

2_1

На другому місці – розкішна семикімнатна квартира на Володимирській, 20/1. Житло розташоване в історичному центрі столиці – на Софіївській площі, в клубному будинку класу De Luxe «Софіївська брама». У квартирі автономна система опалення та вентиляції, 3 санвузли, 2 гардеробні кімнати. На додаток до житлоплощі пропонується також два паркувальних місця. Територія будинку охороняється по периметру, є також воєнізована охорона під’їздів.

176 млн грн ($ 6,77 млн)

3_1

Квартира знаходиться в елітному клубному будинку на Печерську. Апартаменти можуть похвалитися ексклюзивним ремонтом з використанням високоякісних матеріалів від світових брендів. Натяжні тканини на стінах, гіпсова ліпнина вкрита золотом, паркетна дошка з натурального дерева, онікс, мармур, чорний граніт, двері Sige Gold, люстри Preciosa, кухні Aldo Moletta, кухонна техніка Miele і багато іншого.

ABCNews