Напівбожевільні аргументи зляканих невдах, на жаль, не покращать рейтинг Першого національного

23 Квітня 2016 09:15
top-tv.net

top-tv.net

Микола Томенко висловив здивування неадекватністю заяв, що з’явилися в пресі, про те, що він нібито блокує створення суспільного телебачення та ледь не претендує очолити НТКУ.

«Взагалі-то, для мене дуже важливо, щоб в Україні з’явилося українське суспільне телебачення, і була зупинена історія, коли UA:Перший був каналом прем’єра Яценюка за бюджетні кошти», – зазначив М. Томенко.

«А стосовно іншого – то в українській державі на посади людей призначає Президент і його команда. А у мене цей Президент з командою незаконно забрали депутатський мандат. Тому поширювати якісь роздуми зляканих невдах, які завалили створення суспільного телебачення в Україні, – це повна нісенітниця», – вважає М. Томенко.

«Особливо на фоні того, як керівники Першого національного опустили рейтинг цього каналу «нижче плінтуса», перетворивши його на «рупор Яценюка», де за найпримітивнішим, совковим зразком транслювалися нікому не цікаві наради і спічі прем’єра, а також показувалися «секонд-хендні» фільми, які безплатно дали наші «побратими» з Кореї, Китаю чи Центральної Європи», – додав він.

Коментуючи спроби керівництва каналу вишукувати родичів чи друзів, яких М. Томенко нібито лобіює на посаду керівника НТКУ, він зазначив, що «такі напівбожевільні аргументи відповідають правді так само, як і те, що Аласанія є коханцем кількох нинішніх міністрів».

Як зазначив М. Томенко, він вважає себе причетним до найуспішніших програм Першого національного, адже він як почесний президент Федерації біатлону кілька останніх років переконував і попереднє, і нинішнє керівництво каналу у необхідності показу в прямому ефірі змагань з біатлону, і, як свідчать рейтинги, ці прямі трансляції українського біатлону стали найрейтинговішими програмами Першого національного.

Тому Томенко порадив нинішньому керівництву Першого національного менше займатися аналізом чиїхось родоводів чи вигадувати безглузді причини «нищення», а натомість більше займатися телебаченням. «Бо якщо так далі піде, то глядачами цього каналу залишаться лише кілька членів уряду та чиновників АП», – зазначив М. Томенко.

Джерело: Сайт М. Томенка