Ощадбанк забезпечує безкоштовний перевипуск Картки киянина для клієнтів банку “Хрещатик”

7 Квітня 2016 15:54
kyiv1.org

kyiv1.org

Минулого року Ощадний банк України  розпочав активний розвиток проекту «Картка киянина», що надало можливість поширити цей проект не лише на соціальні верстви населення, а й на решту киян. Вже сьогодні всі мешканці міста Києва можуть звернутись до будь-якого відділення нашого банку в м. Києві та скористатися всіма можливостями та сервісами, що надаються в рамках продукту «Картка киянина». Для соціальних верств Ощадбанк здійснює випуск картки містянина безкоштовно. Про це повідомили в прес-службі Ощадбанку.

Для всіх, хто мав Картку киянина від банку «Хрещатик», її перевипуск у відділеннях Ощадбанку до кінця квітня також буде безкоштовним. Звертайтесь у будь-який зручний час!  Необхідні документи: паспорт, ІНН. За бажанням – фото (в разі його відсутності буде використане фото, відскановане з паспорта). Оскільки картка є іменною і має бути ембосована, то в перший візит клієнт подає документи і оформлює заявку, а під час другого візиту отримує картку у відділенні. Ощадбанк готовий в разі необхідності надати підтримку мешканцям міста, а саме: продовжити час роботи відділень, забезпечити безперебійну роботу установ та пристроїв самообслуговування, організувавши додаткове їх поповнення готівкою, провести оперативне відкриття рахунків для отримання соціальних виплат, як це неодноразово відбувалось під час нестандартних пікових навантажень на систему, – повідомили в прес-службі Ощадбанку.

Наразі в Києві та області працюють 512 відділень Ощадбанку (з них 220 у Києві), встановлено 275 банкоматів (190 у Києві) та 160 інформаційно-платіжних терміналів (129 ІПТ у Києві).

Детальна інформація щодо адрес їх розташування  – на сайті банку http://oschadbank.ua/ua/maps/

Якщо картка містянина використовувалась як платіжний засіб та мала залишок коштів на рахунку, їх повернення буде здійснюватись згідно з процедурою. Тимчасову адміністрацію в банку «Хрещатик» запроваджено строком на один місяць – з 05.04.16 по 04.05.16. Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники банку «Хрещатик» мають право отримати належні кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення банку з ринку, але не більше 200 000 грн. Детальніше на сайті https://www.xcitybank.com.ua/news/all/do-vkladnikiv-ta-inshikh-kreditoriv-banku-/

В 2016 році Ощадбанк планує модернізувати «Картку киянина» та оснастити її безконтактним чипом (на базі Visa PayWave та MasterCard PayPass), що значно розширить  можливості користувачів карток — вони зможуть розраховуватись карткою через безконтактні термінали в торговельній мережі та транспорті. Протягом останніх років Ощадбанк активно співпрацює з Київською міською державною адміністрацією в напрямку реалізації та розвитку соціальних, комунальних та інноваційних проектів.  Так, у 2015 році Ощадбанк спільно з партнерами впровадив нову сучасну послугу в київському метрополітені з оплати проїзду з використанням платіжних карток, завдяки чому Київ увійшов до п’ятірки міст світу, які першими забезпечили можливість оплати проїзду платіжними картами з безконтактною технологією. Ощадбанк на постійній основі активно співпрацює з партнером  – комунальним підприємством ГІОЦ  – з питань модернізації, оптимізації та покращення сервісу з приймання платежів за комунальні послуги. Вже  сьогодні можна оплатити комунальні послуги, не маючи квитанцій, в усіх ІПТ Ощадбанку.

Крім того, в березні клієнти Ощадбанку отримали змогу  без жодних комісій та черг, у зручний для них час оплачувати комунальні послуги на сайті ГІОЦ.

Джерело: Вечірній Київ