П’ять альтернативних туристичних напрямків для романтичного відпочинку

1 Квітня 2016 16:40

Тревел-експерти назвали п’ять альтернативних туристичних напрямків Європи для відпочинку вдвох.

За словами мандрівників, окрім популярних міст, таких як Париж чи Венеція, існують інші, не менш гарні місця, де можна повною мірою відчути романтичну атмосферу, пише Business Insider.

1. Провінція Шампань, Франція

Тут можна познайомитися з архітектурними цікавинками міст провінції, сходити на пікнік на зелених луках між виноградниками і спробувати справжнє шампанське. Більш того, обов’язково припадуть до душі вечірні прогулянки старовинними вуличками Реймса.


© wikimedia commons

© wikimedia commons

2. Озеро Комо, Італія

Одне з найпопулярніших місць північної Італії обрамлено старовинними містечками і зеленими горами. Закохані можуть насолодитися мальовничими краєвидами природи, повечеряти в ресторані на березі озера і провести час на кораблі.


© Edward Faulkner/Flickr

© Edward Faulkner/Flickr

3. Провінція Тоскана, Італія

Тоскана славиться чудовою природою, оливковими гаями і висококласним вином. Для тих, хто хоче провести час в тиші і спокої, підійдуть прогулянки по середньовічним містечкам, пікнік на пагорбах або проживання в сільській місцевості.


© Massimo Valiani/Flickr

© Massimo Valiani/Flickr

4. Флоренція, Італія

Флоренцію по праву називають Колискою відродження, оскільки у свій час тут жили і працювали великі художники, такі як Данте, Мікеланджело, Боттічеллі. На кожному кроці можна побачити старовинні пам’ятки архітектури та інші культурні пам’ятки. Така особлива атмосфера міста обов’язково зробить спільне проведення часу закоханих незабутнім.


© seth m/Flickr

© seth m/Flickr

5. Амальфітанське узбережжя, Італія

Одне з найкрасивіших місць Європи славиться безліччю яскравих містечок, скелястими пейзажами і садами лимонних дерев. Вечірні прогулянки набережною, відпочинок на пляжі і вечеря на панорамних терасах – зроблять подорож по-справжньому романтичною.


© wikimedia commons

© wikimedia commons
Джерело: НВ STYLE