У Києві пройде фестиваль Kyiv Vegan Boom

11 Квітня 2016 10:09

У київській галереї мистецтв «Лавра» 14 і 15 травня пройде фестиваль Kyiv Vegan Boom, організатори якого хочуть створити в Україні здорове та освічене суспільство і, об’єднавшись під загальною ідеєю гуманізму, зможуть зробити світ кращим.

Фото: facebook.com/veganohooligano.com.ua

«В результаті дводенного фестивалю хтось із гостей й учасників знайде сімейного лікаря або дізнається, як не хворіти, хтось знайде роботу, хтось — корисні рецепти, хтось — нові знайомства (в тому числі міжнародні), а хтось — абсолютно новий і дуже корисний для людини та світу стиль життя», — пишеться на сторінці події у «Фейсбуці».

Організатори веган-фестивалю припускають, що ідея гуманізму, гуманність, любов, прагнення до миру і єдності, а також усвідомленого споживання ресурсів нашої планети зможуть об’єднати, бізнесменів, спортсменів, людей які займаються благодійністю.

Організатори вважають важливим питання усвідомленого і повноцінного харчування. Тому на Kyiv Vegan Boom будуть як реальні зразки смачної та здорової їжі (у вигляді точок продажів різних веганських страв), так і освітні програми авторитетних спікерів.

Спеціальні запрошені гості фестивалю з Каліфорнії (США), засновник легендарного сайту і додатку Happy Cow Ерік Брент і спікер Кен Спектор, проведуть відкриті лекції на тему «Веганство як стиль життя».

Учасники фестивалю представлять свої товари або послуги, які не створюють шкоди жодному з живих мешканців нашої планети.

На спортивних майданчиках для дорослих всі охочі отримати максимум досвіду зможуть прослухати лекції, взяти участь у майстер-класах, міжнародних телемостах з найбільш впливовими і яскравими представниками веган-культури в Україні та світі. Спеціальна зона для дітей на ці два дні стане точкою їх духовного і фізичного збагачення.

Всі два дні перед учасниками фестивалю будуть виступати українські та закордонні музиканти, теми яких присвячені ідеї єднання і миру всього живого на нашій планеті.

Фестиваль пройде на відкритому майданчику і в арт-просторі галереї «Лавра».

Вхід вільний.

Адреса: вул. Лаврська, 1 (колишня Івана Мазепи, ст. Метро Арсенальна).

Час: з 11:00 (14.05.2016) до 23:59 (15.05.2016).

Телефон: (067) 433-02-20 (координатор Ольга Семенець).

E-mail: semenetsola@gmail.com.

Джерело: epochtimes.com.ua