У Києві пройде туристична зустріч “МандриПоУкраїнськи”.

5 Квітня 2016 10:10
vkurse.ua

vkurse.ua

Десятеро професійних мандрівників по Україні розкажуть про маловідомі місця ношої країни і поділять своїм досвідом на туристичній зустрічі “МандриПоУкраїнськи”.

Про це Укрінформу розповіла засновниця туристичного проекту “Вишиваний Шлях”, організатор заходу Катерина Ганус.

“Усі наші спікери – досвідчені мандрівники Україною, які ділитимуться найцікавішими моментами їхніх подорожей, досвідом і лайфхаками. Ми хочемо довести українцям, що необов’язково їздити в Європу та Азію (особливо з нашим курсом валют), а можна чудово мандрувати Україною і відкривати для себе її неймовірний туристичний потенціал. Про більшість цікавих крутих місць ношої  країни середньостатистичний українець навіть не знає. А ми розкажемо”, – заявила вона.

“МандриПоУкраїнськи” відбудуться 9 квітня з 10:00 до 18:00 у American Councills (м. Палац Спорту). На заході виступатимуть 10 спікерів, які поділяться своїм величезним досвідом та історіями про подорожі Україною: байдарками, велосипедом, пішки, автостопом тощо.

Можливо, тут ви знайдете для себе новий, ще незвіданий, маршрут рідними стежками. Організатори пообіцяли розповісти про Полтавські піраміди, підземне життя Тернопільщини та багато іншого.

Кількість місць обмежена. Деталі можна дізнатися на офіційних сторінках заходу у соціальних мережах Вконтакті та Фейсбуці.