В Києві вшанували юних героїв ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор-2016

9 Квітня 2016 14:34

45

Вчора, 8 квітня, під час X Всеукраїнської урочистої церемонії «Герої спортивного 2015 року» відбулося вшанування медалістів ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор в Ліллехаммері.

В Києві вшанували юних тріумфаторів Юнацьких Олімпійських ігор

Як пише офіційний сайт НОК України, вшанували чемпіонку з біатлону Христину Дмитренко, срібного призера з фігурного катання Івана Шмуратка та бронзову призерку зі сноубордингу Дарину Кириченко.

Ця подія стала логічним продовженням політики Національного олімпійського комітету щодо постійної підтримки та допомоги українським спортсменам і їх тренерам. Зокрема, з квітня протягом року усім медалістам Юнацьких Ігор-2016 та наставникам будуть виплачуватися щомісячні стипендії НОК.

Разом з цим, Олімпійський комітет долучає до гарної традиції щодо підтримки провідних українських атлетів своїх добрих друзів.

Так, сьогодні на сцені Київського національного академічного театру оперети тріумфатори ЮОІ-2016 отримали грошові сертифікати від компанії «Епіцентр», а також цінні подарунки від «Першої приватної броварні».

Заслуженими нагороди також відзначені наставники наших юних медалістів: старший тренер юнацької збірної України з біатлону і тренер Христини Дмитренко Олександр Ворчак, тренер Івана Шмуратка Віра Вольпова і тренер Дарини Кириченко Ярослав Климентовський.

Джерело: zik.ua