В Музеї української діаспори відбудеться святкування Вербної неділі

14 Квітня 2016 14:38
mydim.ua

mydim.ua

24 квітня 2016 року з 14.00 до 16.30 в Музеї української діаспори відбудеться святкування Вербної неділі в рамках культурно-мистецького дозвілля для батьків і дітей «Родина в музеї».

Подія відбуватиметься в межах постійної експозиції, де саме триває персональна виставка вишиваного живопису Анжеліки Рудницької «Незриме коріння». Відвідувачі матимуть змогу детальніше ознайомитися з творчістю цієї мисткині, послухати веснянки та створити власні писанки.

З 14.00 до 14.30 в музеї триватиме концертна програма. Перед глядачами виступлять юні вихованці Вокально-хореографічного ансамблю «Зернятко». У їхньому виконанні прозвучать веснянки та інші традиційні для Вербної неділі пісні, кілька з яких учасники колективу розучать із гостями свята.

Після їхнього виступу, з 14.30 до 16.30, відвідувачі зможуть взяти участь у передвеликодньому майстер-класі з писанкарства. Його проведуть Анна Котліна та Олеся Кублій – вихованки народного художнього колективу «Майстерня писанкарства» Київського Палацу дітей та юнацтва. Протягом двох годин під керівництвом юних майстринь учасники створять власні писанки, а по завершенню майстер-класу заберуть їх з собою додому.

Під час свята на всіх гостей чекатиме традиційне для «Родини в музеї» частування. Цього разу пригощатимуть солодощами й узваром.

Святкування Вербної неділі в рамках проекту «Родина в музеї» відбуватиметься 24 квітня 2016 року з 14.00 до 16.30 в Музеї української діаспори за адресою: Київ, вул. Московська, 40-б.

Вартість вхідного квитка: 30 грн. з однієї особи.

Вартість майстер-класу: 50 грн. з учасника.

УВАГА! Усі матеріали та інструменти для участі в майстер-класі будуть придбані заздалегідь, тож просимо попередньо зареєструватися, перейшовши за посиланням: http://goo.gl/forms/yoCy4bEkWS, або зателефонувавши за номером, вказаним нижче.

Контактна інформація:

Тел.: 0 (44) 280 6418.