Як скинути 3 кг в тиждень не вдаючись до дієт

18 Квітня 2016 16:59

мед

Слідуючи цим п’яти порад, ви зможете схуднути, не дотримуючись жодних дієт і не обмежуючи себе в харчуванні.

1. Заваріть собі 300 мл міцної справжньої кави (розчинна не підходить), додайте в неї  побільше кориці, ваніліну і червоного перцю. Одна така суміш в день допоможе вам серйозно прискорити метаболізм. Це реально працює, але не пийте дуже багато, пам’ятайте про своє здоров’я!

2. З’їдайте по половинці грейпфрута перед кожним прийомом їжі, що б це не було. Навіть, якщо збираєтеся з’їсти маленьку цукерку! Грейпфрут – один з найефективніших спалювачів жиру.

3. Налийте в чашку (200 мл.) гарячої води, насипте туди кориці. Залиште на півгодини охолонути. У вже холодну (це важливо!)рідину додайте мед. Півчашки випийте відразу перед сном, а решту – натщесерце зранку.

4. Випивайте по 2 склянки чистої води за 10-15 хвилин до їжі. Це сильно прискорює метаболізм, допомагає їжі правильно перетравлюватися,  не відкладаючись в жир.

5. Жуйте кожен шматочок не менше 50-ти разів. «Їду треба пити, напої треба їсти» – ось девіз древніх буддійських ченців, які відрізнялися своєю худорлявістю в давнину, коли цей звичай дотримувався.

Всього лише дотримуючись 1-2 з цих правил ви зможете скинути 0,5-3 кг за тиждень, не дотримуючись жодних обмежень в харчуванні! Ну а якщо ви зможете дотримуватися всіх 5-ти пунктів, то ви неминуче втратите не менш 3 кг всього за 7 днів! 

Джерело: sovremennayalady.