Яким жінкам надають перевагу: поганим чи хорошим

6 Квітня 2016 18:18

Якщо говорити точніше, то чоловіки хочуть бачити поряд з собою чуйну дівчину – ту, яка буде брати до уваги не тільки свої, але і його потреби. Такий висновок зробило видання Personality and Social Psychology Bulletin, провівши дослідження серед осіб обох статей. Вони вирішили з’ясувати, чи є зв’язок між чуйністю людини і сексуальним інтересом до неї. Виявилося, що так!

Ангел і демон
В ході опитування 112-ти вільним від відносин студентам було запропоновано проаналізувати свій недавній досвід спілкування з незнайомцем протилежної статі. Ті хлопці, які сприймали незнайомку, як більш чуйну, знаходили її набагато більш жіночною і сексуальною. Цікаво, що у дівчат ситуація склалася по-іншому: вони не наділили “хорошого” хлопця додатковою мужністю або сексуальністю. Вчені кажуть, що причина не в тому, що нам не подобаються милі хлопці, а в тому, що представниці жіночої статі в цілому більш скептично налаштовані до людини при першому знайомстві.

Потім вони вирішили простежити, як це явище відображається на подальшому спілкуванні і потенціалі знайомства. Виявилося що хлопці хотіли відносин і відчували підвищений сексуальний потяг до тих дівчат, яких знайшли чуйними. Виходить, що скромній і милій за своєю природою дівчині не варто вести себе, як “фатальна спокусниця”, тому що саме це може відлякати хлопця на початковому етапі відносин.

Можливо, це дослідження і не привело до якогось шокуючого відкриття, але ми ще раз переконалися, що м’якість, природність і доброта можуть бути вельми спокусливими. Так що тобі не варто чекати тиждень, щоб передзвонити тому красунчику, з яким ти була на побаченні – зроби це прямо зараз.

Джерело: zdorovia.com.ua