Заборонені продукти: що не можна гріти в мікрохвильовці

12 Квітня 2016 10:50
4-
Мікрохвильова піч – найкращий помічник господині. Однак, варто пам’ятати, що не все можна гріти в мікрохвильовці. Є перелік продуктів, які потрібно розігрівати тільки на плиті, пише Новое время з посиланням на The Independent. Видання називає чотири страви, які не потрібно розігрівати в мікрохвильовій печі.
Список виглядають так:
1. Запіканка. Щоб поласувати смачною запіканкою, слід додати у страву трохи води, накрити форму фольгою і поставити в духовку, температура якої 160 градусів.
2. Піца. Багато людей стверджують, що на другий день піца смачніше, якщо їсти її холодною. Однак якщо ви все-таки хочете її розігріти, поставте її в духовку, відрегулюйте температуру до 190 градусів і випікайте, поки не розплавиться сир. Піца буде ніжною і хрусткою.
3. Паста. Щоб розігріти нічим не заправлені макарони, покладіть їх у каструлю, влийте трохи киплячої води і підігрівайте на середньому вогні близько 30-45 секунд.
4. Картопля фрі. Розігріта в мікрохвильовій печі картопля фрі змінює свій смак і текстуру в гіршу сторону. Щоб страва була смачною, експерти рекомендують полити маслом дно антипригарного сотейника, викласти картоплю і смажити до тих пір, поки не з’явиться красивий золотистий колір. Потім картоплю потрібно буде висушити на паперовому рушнику і посипати сіллю.Джерело: fakty.ictv.ua