Завтра у Києві виступить Нік Вуйчич

6 Квітня 2016 12:46

У Києві на НСК «Олімпійський» 7 квітня 2016 виступить Нік Вуйчич, історія життя якого може надихнути багатьох людей. Він поділиться досвідом і тим, що стало мотивацією його успіхів, пишеться у «Фейсбуці».

Фото: Mandy Cheng/AFP/Getty Images

Інтернет-користувачі вже давно знайомі з Ніком, він став зіркою «Ютубу» і його приголомшлива воля стала прикладом для багатьох.

У Ніка немає рук і ніг, але він грає в футбол, теніс, прекрасно плаває, лавірує на серфі та стрибає з парашутом.

«Я зрозумів, що фізична несхожість обмежує мене лише в тій мірі, в якій я обмежую сам себе» — сказав Нік. У Ніка Вуйчича дві вищі освіти: бухгалтерський облік та фінансове планування.

Фото: Rob Kim/Getty Images

Історія Ніка здається нереальною. Його життя можна порівняти з подвигом. Хлопчик, який народився без рук і ніг, до 34 років став щасливим чоловіком і батьком, він відомий всьому світу. Його виступи на стадіонах збирають величезну кількість слухачів.

Більшу частину свого дитинства він боровся з депресією і після спроби самогубства вирішив зосередитися на тому, що в нього є, а не на тому, що він не зробив. Коли він зрозумів, що історія його життя може надихнути багатьох людей, то став оратором.

Фото: D Dipasupil/Getty Images

Візит Ніка Вуйчича в будь-яку країну привертає до себе величезну увагу. Він був героєм телешоу Опри Уїнфрі, про нього знімали передачі та фільми BBC, CNN, TCN, його книги видавалися мільйонними тиражами, Нік зустрічався з 13-ма президентами та прем’єр-міністрами ряду країн, куди він приїжджав.

Джерело: epochtimes.com.ua