5 речей, які ніколи не вийдуть з моди

19 Травня 2016 18:45

Мода змінюється кожен сезон, однак чи варто перетворювати все своє життя в погоню за трендами? До зауваженням про те, що мода мінлива непогано було б додати і те, що вона циклічна, а це значить, що ти обов’язково побачиш культову річ з гардеробу твоєї мами або бабусі на показі у всесвітньо відомого дизайнера.

Ми пропонуємо тобі підбірку з 5 речей, які ніколи не вийдуть з моди.

  1. Біла сорочка
    5 речей, які ніколи не вийдуть з моди
    © net-a-porter.com

Біла сорочка – це основа основ. Навіть Карл Лагерфельд зізнався в тому, що він хотів би винайти саме цей предмет гардероба. Її можна поєднувати практично з усіма речами, за допомогою сорочки можна створити собі, як casual, так і цілком стерпний вечірній образ, якщо правильно підібрати аксесуари. Якщо говорити про макіяж, то біла сорочка і червона помада – мабуть, кращого поєднання ти і не знайдеш.

  1. Туфлі-човники
    5 речей, які ніколи не вийдуть з моди
    © net-a-porter.com

Зараз ми вже не можемо собі уявити, що колись було таке дивне час, коли човників не існувало. Але коротка історична довідка свідчить про те, що перші в світі туфлі-човники були створені спеціально для Мерилін Монро (для кого ж ще) і її незабутньою ролі в фільмі “У джазі тільки дівчата”. Джинси і розкішну сукню, на вечірку або в офіс – човники будуть твоїм незмінним супутником і додадуть в твій образ жіночність і елегантність.

  1. Спідниця-олівець
    5 речей, які ніколи не вийдуть з моди
    © net-a-porter.com

Спідниця-олівець сковує наші рухи, позбавляє нас від звички постійно кудись поспішати, тому що в ній можна переміщатися виключно дрібними кроками, але при цьому додає стільки граціозності, що її неможливо проміняти на інший фасон.

  1. Тренч
    5 речей, які ніколи не вийдуть з моди
    © net-a-porter.com

Тренч – це незамінна річ для осені та весни, тих пір року, які називають міжсезоння. Перший тренч випустив бренд Burberry і з тих пір припав до смаку багатьом модницям. Класичні кольори додають тренч універсальність, так як його можна носити буквально з будь-яким предметом твого гардероба, а яскраві аксесуари розбавлять образ.

  1. Джинси
    5 речей, які ніколи не вийдуть з моди
    © net-a-porter.com

Важко собі уявити дівчину, у якої в арсеналі немає хоча б однієї пари джинсів. Це найголовніший must-have будь-якого сезону, а якщо врахувати, що їм близько 150 років, то просто не може бути сумнівів у тому, що джинси дійсно ніколи не вийдуть з моди. Дуже важливо підібрати модель, яка буде виглядати ідеально на твоїй фігурі. Скажімо, не варто обмежуватися тільки популярними skinny, коли є неймовірна кількість інших фасонів: прямі, рвані, вільного крою, джинси бойфренди і навіть джинси-кльош, які знову опинилися в тренді.

За матеріалами: tochka.net