6 найцікавіших ігор для вбивання часу у чергах

20 Травня 2016 15:55

Часто буває, що абсолютно нічим зайнятися. Наприклад, в метро, поїзді або у черзі. На допомогу прийшли смартфони, інтернет та ігри. Існує навіть спеціальний клас додатків для смартфонів, який називається: таймкіллери. В них не потрібно особливо думати, чи швидко реагувати, але вони дуже захоплюючі й головне їхнє призначення — це витратити ваш час. Gazeta.ua пропонує 6 ігор для вбивання часу.

1. Скарби піратів

 

Основна мета гри – стати піратом. Для цього необхідні справжні скарби, які можна знайти за допомогою старовинних карт. Гра розділена на епізоди. У кожному епізоді представлена карта скарбів, дійшовши до кінця якої ви отримуєте якийсь піратський скарб.

Сама гра відбувається в жанрі “Три в ряд”. Її суть – обміняти місцями 2 сусідніх елемента так, щоб вийшов ряд із 3-х і більше однакових каменів. На кожному рівні є своя мета, при виконанні якої рівень вважається завершеним.

Ви можете використовувати різні бонуси, які купують за монети. Також монети дають можливість відновлювати життя і купувати ром для матросів, щоб відкривати нові епізоди.

Гра доступна на Play Market та App Store

2. Angry Birds Action!

 

Перша версія гри Angry Birds з’явилась ще 2009 року. Вона стала найбільш завантажувальною мобільною грою за всю історію. Часто можна побачити, як у транспорті чи на зупинках люди грають саме у неї. Вона допомагає вбити час очікування. Останню Angry Birds Action створили за мотивами мультфільму “Angry Birds у кіно”. Гравцеві потрібно запускати птахів, щоб ті зібрали всі яйця на рівні. Врізаючись в стіну або перешкоду, персонаж відскакує і мчить в іншу сторону – все, як у звичайному пінболі.

Rovio запускає по всьому світу промо-акції, поміщаючи спеціальні Bird-коди на різних речах. Скануючи їх, можна відкрити додатковий контент, пограти з персонажами через доповнену реальність і багато іншого.

Гру можна завантажити на телефону з операційною системою Android та IOS.

3. Slither.io

 

Slither.io — це онлайн проект, де ви станете змією, яка збільшуватиме розмір поїдаючи спеціальні різнокольорові кульки. Ваше завдання заплутати хвостом інших гравців, щоб у них не залишилося виходу і вони врізалися в тіло вашої змії. Після чого вони згорять і перетворяться в велику купу маленьких кульок.

Навіть в самому початку гри є можливість швидко збільшитися, але для цього потрібно, щоб велика змія потрапила вам в хвіст.

Можна спробувати заплутати іншого гравця, що управляє змією, щоб він вдарився у тіло вашої змії.

4. Не торкайтесь білої плитки

 

Don’t Tap the White Tile – це ритмовая гра, гравцям потрібно натискати лише на чорні плитки, уникаючи при цьому білих, оскільки в іншому випадку гра буде закінчена.

Мета гри – торкнутися всіх чорних, не чіпаючи при цьому жодної білої. Більшість плиток – білі. Якщо ви натиснете на неї, гра закінчиться і доведеться починати спочатку.

Don’t Tap the White Tile має безліч різних режимів. Однак, мета одна і та ж, змінюються тільки деталі і канцеві бали.

Гра ідеально підходить тим, кому потрібно скоротати кілька хвилин.

Працює на пристроях з Android та IOS.

5. 2048

Гра 2048 – це просто, весело і звикання число гра-головоломка. Її мета – дістатися до 2048 плитками.

Для цього їх потрібно переміщувати вгору, вниз, вліво або вправо. Дві плитки з однаковим номером зливаються в одну. Ви переможете, коли отримаєте плитку 2048.

Почніть змагатися з друзями, щоб побачити, хто може зробити кращий результат першим.

Гра доступна на Play Market та App Store.

6. Cut the Rope 2

 

Головоломка Cut the Rope ставала хітом в AppStore та Google play. Цей додаток став серйозним конкурентом Angry Birds. Кількість її скачування перевалила за мільйон.

Основне завдання в грі – нагодувати смачненьким тваринку Ом-Ному. Це жабеня живиться лише льодяниками, які потрібно опустити йому в рот. При відкритті першого ігрового рівня, в очі кинеться яскравий дизайн і детальна промальовування всіх елементів. Льодяник висить на деякій відстані і необхідно обірвати ниточку, щоб він не потрапив повз жабеняти. У другій зоні належить робота не з нитками, а з мильними бульбашками, а у третій – з павучками. Першу зону проходять всі, далі починаються труднощі і потрапити в ціль важче. Це реально зробити, якщо проявити хоч краплю терпіння. Цей додаток містить у собі 70 різноманітних рівнів. На кожен з них дається 3 спроби.

Гру можна завантажити на телефону з операційною системою Android та IOS.