Де в Києві відключать гарячу воду: графік випробування тепломереж

10 Травня 2016 15:48
kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Фахівці “Київенерго” 10 травня почнуть гідравлічні випробування тепломереж у Дніпровському, Дарницькому і Подільському районах столиці, повідомили в компанії.

Так, в рамках підготовки до опалювального сезону 2016/2017 років, з 10 по 24 травня будуть проводитися випробування тепломагістралей №2 і №5 від станції теплопостачання №2 (СТ-2) і всіх тепломагістралей від Дарницької ТЕЦ, що забезпечують гарячою водою більшу частину Подільського , Дарницького та Дніпровського районів столиці.

На час проведення випробувань припиниться гаряче водопостачання 290 житлових будинків, 12 дитячих садків, 10 шкіл, 274 відомства і 12 лікувальних установ в Подільському районі; 589 житлових будинків, 37 дитячих садків, 23 шкіл, 288 відомств і 10 лікувальних установ в Дніпровському районі столиці; 470 житлових будинків, 27 дитячих садків, 16 шкіл, 140 відомств і 9 лікувальних установ в Дарницькому районі столиці.

Дізнатися терміни проведення гідравлічних випробувань на кожній вулиці міста можна за допомогою спеціального сервісу на сайті “Київенерго”.

У компанії відзначили, що гідравлічні випробування – це метод діагностики тепломереж, застосовуваний кожен міжопалювальний період з квітня по серпень. Графік випробувань погоджує Київська міська держадміністрація.

Гідравлічні випробування дозволяють виявити і відремонтувати найбільш зношені ділянки мереж, запобігши появу пошкоджень в холодну пору року. Випробування здійснюються тепломережною водою температурою до + 40 °С з підвищеним на 25% тиском. Тому технологічно неможливо випробувати тепломережа без відключення гарячої води.

Джерело: Сегодня