Do you speak English? 8 безкоштовних тестів для перевірки англійської

26 Травня 2016 15:30
Часто, аби мотивувати себе краще оволодіти іноземною мовою, варто визначити свій реальний рівень. Пропонуємо кілька тестів, які не тільки допоможуть перевірити англійську, але і нададуть поради та навчальні матеріали для її удосконалення.

фото: etsy.com

фото: etsy.com

1. Щоб пройти тест на 50 питань від ILS English, треба доповнити речення одним з чотирьох поданих варіантів.

2. Тест від UEfAP (Using English for Academic Purposes) на 40 питань. Треба обрати свій орієнтовний рівень і доповнити речення правильним на вашу думку варіантом із чотирьох поданих. Сайт тесту  зроблений у вигляді «порадника» – підказує як і що краще вчити в англійській мові.

3. Тест від Cambridge English Language Assessment пропонує визначити рівень володіння,  визначаючи правильну відповідь з чотирьох запропонованих.

4. Тести від English Tag є дуже різноманітними і кожен може обрати щось до смаку. Завдання тестів  теж різні: вписати слова в текст, вказати речення без помилок, доповнити фразеологізми тощо.

5. Тести від Englishjet пропонують на кожен рівень – свій тест, але всі вони побудовані за одним принципом: доповнити речення рядком із поданих варіантів.

6. Тест від British Council пропонує обрати один із трьох запропонованих варіантів. Після того, як пройшов тест, – можна скористатися навчальними матеріалами, котрі пропонує сайт, спираючись на рівень.

7. А цей тест у Великобританії складають дітлахи у другому класі. Але навіть доросді знайдуть багато цікавеньких для себе запитань.

8. Тест від Oxford Dictionaries – складніший і передбачає  можливіст обирати собі відповідний рівень.

За матеріалами: British Council Ukraine, studway.com.ua.

– See more at: http://tvoemisto.tv/news/do_you_speak_english_8_bezkoshtovnyh_testiv_dlya_perevirky_angliyskoi_78230.html#sthash.UL8erP3Z.dpuf