Хто такі енергетичні вампіри і як вижити поруч з ними

12 Травня 2016 17:40

78

Ми знаємо, що оболонка Землі, яка охоплює всіх живих організмів на планеті, називається біосферою. Живучи в такій оболонці, ми утворюємо єдину загальну систему обміну енергії. Проте людині важко отримувати енергію з Всесвіту, адже для цього потрібно бути дуже високорозвиненим духовно. А тих людей, хто намагається отримувати енергію від інших людей, називають енергетичними вампірами. Як їх розпізнати?

Енергетичний вампір ніколи не зможе отримати енергію від спокійної, врівноваженої та щасливої людини, тому, перебуваючи поряд з кимось, буде намагатися викликати негативні емоції. Причому найрізноманітнішими способами. Такі люди, коли їм щось пояснюєш, не слухають, вдають, що не розуміють, стоять на своєму, що спричиняє роздратування, сварку і т.д.. Енергетичні вампіри люблять сварки, суперечки. Ці люди можуть розпочинати пусті балачки про що-небудь, вони можуть годинами розповідати яке життя до них жорстоке та несправедливе, про всі свої негаразди та невдалі починання. Також їм подобається розповідати різноманітні історії про катастрофи, аварії, злочини, які обов’язково закінчуються погано, що викликає у співрозмовника негативні емоції.

[do action=”gear”]До речі, енергетичні вампіри часто можуть прикидатися гарними та чуйними товаришами, щоб ви могли з ними ділитися своїми негараздами та проблемами, а вони отримували вашу енергію.[/do]

Також енергетичні вампіри люблять створювати ситуації, де вам доводиться на них чекати. Це не просто запізнення на зустріч чи щось схоже. Наприклад, вам потрібна якась важлива інформація від такої людини, проте вона надасть вам її тільки тоді, коли ви вже не зможете більше спокійно чекати та вийдете із себе.

Таких людей часто називають чесними та прямолінійними, адже вони завжди кажуть правду в очі. Проте це робиться для того, щоб принизити та викликати негативні емоції.

Вважається, що енергетичних вампірів терпіти не можуть кішки. Також таких людей «не люблять» квіти, тому вони ніколи не будуть вирощувати їх.

Найголовніше, після спілкування з такою людиною ви скоріше всього відчуєте втому, слабкість, погане самопочуття. Тому якщо вам важко з кимось спілкуватися, то, можливо, варто цього не робити.

Як вберегти себе від впливу енергетичних вампірів?

Енергетичні вампіри ніколи не зможуть використати ту людину, яка є спокійною, врівноваженою та щасливою, тому вони постійно намагаються викликати негативні емоції. Також варто стримувати жалість та співчуття. Такі люди часто можуть, розповідаючи щось, пильно дивитися в очі, торкатися, щоб налагодити контакт. Легка здобич для енергетичного вампіра – людина, яка хворіє чи знаходиться в депресії або під постійною дією стресів.

Якщо дехто не вірить в існування енергетичних вампірів, то ці «заходи безпеки» дуже корисні, адже можуть захистити нас від зайвих стресів та переживань.