Київ претендує на те, щоб прийняти у себе найкращих фігуристів Європи

31 Травня 2016 12:28

Ukrainian figure skaters Elizaveta Usmantseva and Roman Talan perform during the pairs short program of the 45th Nebelhorn trophy figure skating competition in the ice pavilion in Oberstdorf, southern Germany, on September 26, 2013. AFP PHOTO/CHRISTOF STACHE (Photo credit should read CHRISTOF STACHE/AFP/Getty Images)

Вперше в історії фігурного катання Київ претендує на те, щоб прийняти у себе в Палаці спорту найкращих фігуристів Європи. Керівництво української федерації фігурного катання подало заявку на проведення чемпіонату Європи 2019 року.

Рішення про те, де пройде чемпіонат Європи ISU прийме в середині червня. Але у Києва шанси прийняти ці унікальні змагання фігуристів дуже високі, вважають у федерації.

Остання першість континенту проходило в столиці Словаччини Братиславі. Нагадаємо на ньому в складі української делегації все фігуристи виявилися дебютантами. Найкращий результат показав киянин Іван Павлов – 15-е місце. У жінок з 21-м результатом змагання закінчила Анна Хниченкова з Дніпра. А в змаганні танцювальних дуетів українці Валерія Гайструк – Олексій Олійник кваліфікацію пройти не змогли, показавши в короткому танці 26-й результат.

Джерело: zaxid.net