На День Європи киян запрошують на безкоштовні екскурсії

17 Травня 2016 11:25

Безкоштовні екскурсії Києвом на День Європи

21-22 травня на Михайлівській площі павільйон «Київ туристичний» запрошує киян та гостей столиці на пішохідні екскурсії центром столиці «Київ – європейське місто».

Як розповіли в управлінні туризму Департаменту економіки та інвестицій КМДА, охочі прогулятися вулицями Києва від Михайлівського собору пройдуть до Софійського собору, звідки спустяться на Хрещатик, і через Майдан Незалежності та Європейську площу піднімуться до панорамного майданчика біля Арки Дружби народів. До речі, екскурсії – безплатні і проводитимуться як українською, так і англійською мовами.

– Родзинкою туристичної локації стане атракціон віртуальної реальності на базі Oculus Rift «Тур містами Європи», – поділилася головний спеціаліст управління туризму Олена Лебеденко. – Завдяки цій новій технології відвідувачі зможуть відчути повне занурення у віртуальний світ за допомогою спеціальних окулярів, які мають огляд 360 градусів. Це стане чудовою нагодою побачити визначні пам’ятки та європейські міста, подорожувати горами Європи та зануритись Михайлівської площі.

Крім того, увагу відвідувачів привернуть «солодкі» майстер-класи із виготовлення карамелі, брендованої туристичним логотипом міста Києва, та із зображення пекарською глазур’ю туристичного логотипу на святкових пряниках.

Нагадаємо, що на День Європи гостям влаштують безкоштовні уроки англійської мови.

Джерело: Вечірній Київ