Найбільші американські гірки в Україні відкриють в парку Києва

29 Травня 2016 17:27

5У вересні 2016 року у території столиці з’являться найвищі американські гірки в Україні. Гірка висотою 30 м з’явиться в парку Галактика в Києві, який в цілому об’єднає 20 атракціонів загальною площею майже 19 тисяч квадратних метрів!

На кращі атракціони України та Києва, зокрема, виділено майже 36 мільйонів євро. Така сума буде інвестована в новий сімейно-розважальний парк Галактика в Києві. Його відкриття заплановано на 1 вересня 2016 року. Локація – ТРЦ Lavina Mall, який розташується на п-ті Академіка Палладіна.

За попередніми даними, парк атракціонів буде критим, а площа американських гірок в Києві складе без малого 400 кв.м. Каруселі будуть розділені для сімейного та екстремального використання. Крім того, в парку обладнають кімнати сміху і страху, а також окремі приміщення для симуляторів і відеоігор.

Для поціновувачів кіно в парку Галактика організовують кінотеатр на дванадцять залів, а для любителів поплавати – один з найбільших аквапарків в Україні. Для самих маленьких українців в новому парку розваг будуть організовані містечка за професіями, а також Леголенд і ін. Правда, відкриття відбуватиметься в дві черги, тому не всі атракціони і стенди з’являться відразу. Нагадаємо, ТопГік недавно писав, що найстрашніші американські гірки запустили в Огайо.

Джерело: turystam.in.ua