Перше побачення: не пити, не скаржитися, піти за 30 хвилин

15 Травня 2016 11:34

1-5107

Чого не можна робити на першому побаченні і про що говорити, розповідає Gazeta.ua Міла Левчук педагог і експерт із сімейних стосунків.

Вона склала список правил, чого не можна робити ні в якому разі.

1.Не одягайтеся зухвало сексуально. Чоловік сприймає ваші сигнали і деякі сигнали він сприймає дужче за інші, наприклад, що ви готові йому віддатися безпосередньо на цьому столі. Який чоловік відмовиться? А який після цього захоче на вас одружитися? Ееее … тут складніше. Тому якщо вже ви прийшли говорити на тему гідних, романтичних стосунків, то і виглядати ви повинні як гідна, романтична дівчина.

2. Не пийте алкоголь і навіть вино. Так, ви здаєтеся собі дуже стильною з келихом білого в руці, але алкоголь – це його квиток на келих пива і розмова з недоречним для першого побачення рівнем відвертості. Нехай ви не п’янієте, але він поставить собі галочку: п’є, при ній можна пити. Цим ви серйозно підвищуєте шанси сподобатися нестриманому в алкоголі типу.

3. Не скаржтеся. Ні на що! Погода, сусіди, пробки, робота, політика, курс долара, нормальних мужиків не залишилося, розлучення, здоров’я, колишній – заборонені теми.

4. Не затримуйтеся на першому побаченні довше як півгодини. Цим ви гарантуєте собі, що він не “обіграє” вас, закінчивши побачення першим і цим ви, найімовірніше, гарантуєте собі друге побачення. Тому що ви його зацікавили, але він не розібрався чому і як, йому треба завершити гештальт, що називається.

5. Не маніфестуйте нічого. Я незаймана, до весілля ні-ні! У мене семеро дітей! Я налаштована заміж! Я не збираюся працювати після заміжжя! Ніякого сексу на першому побаченні! Це все класно і правильно, але це категорично не тема для першого побачення і не привід для ультиматумів взагалі.

6. Не питайте про його колишніх.

7. Не напрошуйтеся на друге побачення, не питайте “ти ж подзвониш? ” і “коли ми знову побачимося?”. Це примус, чоловік так це і зрозуміє.

Про що ж розмовляти? Тут є свої правила від Міли.

Вона наголошує на тому, що не треба приховувати, що ви прийшли на побачення, бо шукаєте чоловіка і хочете стосунків.

“Чоловіки, які тікають від слова “сім’я” явно не ті, на кого варто витрачати час”, – запевняє вона.

“Якщо бесіда не пішла сама собою, розкажіть ваші сильні сторони: якщо можете, розкажіть про той зразок і приклад родини, в якій ви виросли. Якщо нема такого, не вигадуйте, просто оминіть цю тему. Ви вмієте готувати? Добре? Що саме вам краще вдається, які його улюблені страви? Сова ви чи жайворонок? Що любите робити після роботи (або замість)? Які стосунки ви шукайте, що для вас головне в сім’ї і в чоловікові? Додайте про те, що становить ваше життя: що ви любите, що вас радує, які люди вас оточують, про що ви мрієте?”

На першому побаченні потрібно бути у чудовому настрої і головне, бути собою, впевнена експерт.

“Говорити що подобається і що ви любите, як воно є. Не прибріхувати про свій характер і пріоритети, не закладати йому за вуха, що ви аж пісяєте, як любите походи в гори, водночас, як єдині гори, які ви підкорювали – це ваші шпильки.

Якщо ви вселите йому помилкове враження про себе, вам доведеться жити під маскою, щоб його утримати і, гарантую, рано чи пізно ви втомитеся і зірветеся, і боляче буде всім. Запам’ятайте, ви не повинні подобатися тому, кому не подобаєтеся ви така, яка є. І крапка”, – резюмує вона.:

Джерело: gazeta.ua