В столиці з’явиться незвичайна сцена у вигляді літаючої тарілки

23 Травня 2016 16:47

 

На минулому тижні в Києві стартував воркшоп під назвою UFO DIY project. В його рамках в лісі на Подолі (між вул. Кудрявській і Петровської) буде створена сцена з навісом у вигляді літаючої тарілки.

За словами організаторів, такий незвичайний архітектурний об’єкт повинен привернути увагу людей до столичних занедбаниx хащ. Оскільки в подальшому на новому майданчику будуть проводиться концерти, виставки, відеопокази та інші активності.

Також в рамках UFO DIY project його учасники зроблять платформи для відпочинку в лісі і модулі- сходи. Вони простягнуться від Львівської площі до вул. Глибочицької Все це повинно сприяти участі киян в облагороджуванні міста власними руками і створенні нових локацій.

Ініціатором воркшопу став колектив Пилорама в рамках фестивалю міської самоорганізації і творчості DIYstvо, який пройде з 26 по 28 травня. У його програмі заплановані майстер-класи з ручного друку, виставка робіт київськиx друкованих майстерень, лекція від архітектора Дано Косміної під назвою “Екстрена архітектура як відповідь деструктивної середовищі”. А в завершенні відбудеться концерт панк-рок музики, на якому виступлять столичні і запрошені колективи.

Джерело: bigmir.net