Як отримати британський диплом за півціни?

10 Травня 2016 18:44

1_i

Не секрет, що якісна і престижна освіта є запорукою успішної кар’єри і фундаментом для благополучного майбутнього. Конкуренція на ринку праці у сучасному світі настільки значна, що без серйозної і ґрунтовної підготовки стає дуже важко знайти гідне місце під сонцем.

Британська освіта традиційно вважається найбільш престижною у світі, а власники британського диплому високо цінуються на ринку праці, як за кордоном, так і в Україні.

Однак, така освіта вимагає чималих інвестицій. У середньому навчання в Англії обходиться студентам в 20 тисяч доларів на рік. Ще стільки ж знадобиться на проживання, харчування та інші додаткові витрати.

Не кожен українець може дозволити собі такі інвестиції. На щастя, існують альтернативні варіанти отримання британського диплому, що не потребують таких величезних фінансових витрат.

ВАРІАНТ №1 – Навчання у філії британського університету на Кіпрі
Навчання на Кіпрі найкраще підійде тим, хто хоче отримати якісну освіту і диплом британського вишу за відносно невеликі гроші.

Таку можливість надає один з кращих університетів Великої Британії – University of Central Lancashire (UCLan), який у 2012 році відкрив свою філію на Кіпрі.

На даний момент UCLan є єдиним навчальним закладом на Кіпрі, який дає можливість отримати диплом британського зразка. Навчаючись в цьому університеті, ви отримаєте традиційну британську освіту і при цьому заощадите 50% бюджету.

Вартість навчання в UCLan на Кіпрі становить в середньому 8 тисяч евро на рік – це в 2 рази дешевше, ніж в Англії.

Окрім того, в UCLan ви точно зможете вибрати відповідну спеціальність, оскільки університет пропонує безліч професійних напрямків, серед яких: бізнес, фінанси, юриспруденція, маркетинг, психологія, комп’ютерні технології, туризм та ін.

Переваги навчання в UCLan на Кіпрі:

  • вартість навчання в два рази нижча, ніж в Англії;
  • витрати на проживання та харчування також удвічі менші;
  • висока якість навчання за британськими стандартами;
  • сучасні методики навчання;
  • великий вибір спеціальностей;
  • висококваліфікований викладацький склад;
  • сучасний навчальний кампус з усім необхідним обладнанням;
  • комфортні умови проживання в новому, сучасному гуртожитку;
  • теплий клімат, море і піщані пляжі (університет знаходиться в місті Пила, на узбережжі Середземного моря).

Як вступити до UCLan на Кіпрі?

Більш детальну інформацію про цей навчальний заклад, варіанти програм навчання і вступні вимоги ви можете знайти на сайті освітньої агенції “Старт Плюс”.

Більше про UCLan на Кіпрі

Щоб отримати індивідуальну консультацію і почати процес вступу, відправте онлайн-запит на сайті або зателефонуйте за тел .: +38 044 580 31 26.

ВАРІАНТ №2 – Програми подвійного диплому в країнах Східної Європи

Ще одним бюджетним варіантом здобуття британської освіти є навчання в університетах країн Східної Європи, що пропонують так звані програми подвійного диплому.

Навчальні заклади розробляють академічні програми у відповідності з британськими освітніми стандартами і отримують акредитацію британського університету-партнера. Дані програми можуть мати дві форми:

  • студенти проходять весь курс навчання в обраному університеті у Східній Європі;
  • студенти навчаються один або два курси в Європі, а потім можуть продовжити навчання в партнерському університеті в Англії.

У кожному випадку навчання за такою програмою дає можливість студентам отримати в результаті два дипломи: європейський та британський.

Вартість навчання на програмах подвійного диплому обходиться всього в 3-4 тис євро на рік, що дозволяє заощадити більше половини коштів і при цьому отримати якісну освіту і диплом британського університету.

Де можна отримати подвійний диплом?

Освітня агенція “Старт Плюс” рекомендує декілька найпопулярніших варіантів для отримання подвійного диплому:

  • Varna University of Management (VUM), Болгарія

VUM співпрацює з британськими університетами Cardiff Metropolitan University (Cardiff Met) і University College Birmingham (UCB).

Спеціальності: міжнародний бізнес і менеджмент, міжнародний туристичний менеджмент, менеджмент готельного бізнесу, комп’ютерні технології тощо.

Більше про Varna University of Management

  • Lazarski University, Польща

Lazarski University співпрацює з британським Coventry University, що дає студентам можливість отримати два дипломи: польський і британський.

Спеціальності: економіка і бізнес, міжнародні відносини та європейська інтеграція.

Більше про Lazarski University

  • Kozminski University, Польща

Kozminski University співпрацює з низкою зарубіжних університетів, в тому числі з такими британськими вишами, як University of Bradford і Lancaster University.

Спеціальності: міжнародний менеджмент.

Більше про Kozminski University

Джерело: osvita.ua