Google створив додаток для пошуку загубленого телефона

7 Червня 2016 14:25
Google розширив можливості центру управління даними користувача «Мій екаунт», додавши нову функцію, яка працюватиме на пристроях Android та iOS. «Пошук телефону» – це нова функція для пошуку загубленого чи вкраденого смартфону.

фото: ua.korrespondent.net

фото: ua.korrespondent.net

За допомогою кількох простих кроків можна не лише визначити місцезнаходження мобільного пристрою, а й заблокувати його, подзвонити на нього, залишити на екрані контактний номер для зв’язку та інше. Вже незабаром користувачі зможуть отримати доступ до цієї функції за запитом в Google «I lost my phone».

Раніше функція, що  дозволяла відслідковувати загублений чи вкрадений пристрій через мобільний додаток Android Device Manager існувала для  Android, тепер вона стала доступною  і власникам iPhone. Попри це  Apple не надаватиме стороннім додаткам повний доступ до своїх пристроїв.

Однак, у випадку iOS-пристроїв Google радить користувачам скористатись функцією Find My iPhone, яка перенаправлятиме на сайт хмарного сервісу iCloud.

Що стосується пристроїв Android, то повний спектор дій, включно з відтвореням мелодії виклику на максимальній гучності протягом 5 хвилин, визначення точного місцезнаходження, блокування і видалення даних, доступний безпосередньо в розділі «Пошук телефону» в центрі управління налаштуваннями Google.

Джерело: watcher

– See more at: http://tvoemisto.tv/news/google_stvoryv_dodatok_dlya_poshuku_zagublenogo_telefona_78641.html#sthash.Tu5i5f8z.dpuf