Куди піти в Києві : цікаве на 11-12 червня

10 Червня 2016 17:00

20150521093606Не знаєте, як провести наступні вихідні? НВ пропонує добірку цікавих культурних подій Києва на 11-12 червня.

Ці вихідні обіцяють бути справді літніми. Синоптики пророкують комфортну погоду у 18-20 градусів, а дощі якщо й будуть, то короткочасні. У програмі дуже багато цікавих фестивалів: вогню, франкофонії, літаків та квітів.

74-572x428

Квіткова дорога у майбутнє

Цього тижня на Співочому полі відкрилася виставка квітів “Місто майбутнього”. Із більш ніж 300 000 квітів фахівці “Київзеленбуду” створили футуристичні композиції . Також кожні вихідні тут відбуватимуться концерти та масштабні культурні заходи, працюватиме кінотеатр під відкритим небом.

Коли: 11-12 червня з 9:00
Де: Співоче поле
Вартість: 30 гривень, для дітей до 7 років і пенсіонерів – безкоштовно
Київський фестиваль вогню

Після дворічної перерви 10 і 11 червня в Києві знову пройде одне з найяскравіших подій – Київський фестиваль вогню. На сцені фестивалю свої номери показуватимуть артисти з усього світу і кожен буде прагнути здивувати публіку постановкою, реквізитом і майстерністю. 10 червня на мальовничій Русанівській набережній всіх глядачів чекає анонс-шоу на воді. А 11 червня  на Співочому полі глядачів чекають з 17:00. В рамках денної програми пройдуть змагання із володіння вогненним реквізитом і брейкдансу, показові циркові виступи та шкіл вогню, буде працювати драм-зона для бажаючих навчитися грі на барабанах, маркет артистичного реквізиту, конкурс графіті. Видовищне вогняне гала-шоу розпочнеться о 21:00.

Коли: 11 червня, з 17:00
Де: Співоче поле
Вартість: 80 гривень

2560x1706_995960_[www.ArtFile.ru]

Чемпіонат пікніків

Взяти участь може будь-хто (кількість учасників, їх вік і стать не мають значення). Головне – організувати найсмачніший, веселий і креативний пікнік. Оцінювати пікніки по 4 параметрам (їжа, атмосфера, чистота на майданчику і ідея) буде команда з трьох експертів на чолі з незалежним шеф-кухарем. Переможці стануть володарями кубка “Кращий пікнік” і суперприз – 5 квитків в Грузію. Їх імена стануть відомі 15 червня. Пікніки відбуватимуться в різних куточках Києва, тож шукайте, де ближче до вас-  http://www.picnic.borjomi.com/city/4#adv_7),

Коли: 11-12 червня
участь безкоштовна

Фестиваль вуличної їжі

Потрапити в Америку не виїжджаючи за межі Києва можна буде у ці вихідні. Адже саме американська кухня стане темою червневого фестивалю вуличної. 4 липня США святкують День Незалежності: на київському заході готуються представити якою є сучасна американська культура харчування. Організатори обіцяють, що це вас здивує.

Коли: 11:00 – 23:00
Де: арт-завод “Платформа”
Вартість: 50 гривень на один день

Літачки fest

Третій за рахунком сімейний авіафестіваль пройде в червні. У програмі фестивалю не тільки розважальні, а й освітні активності в інтерактивному форматі. В Зоні хендмейд діти майструватимуть авіамоделі та повітряних зміїв, а також проявити фантазію під час нанесення аквагриму. На території фестивалю також розміститься Кінотеатр з мультиками прямо всередині літака і Авіасимулятори, де всі охочі зможуть випробувати себе у якості пілота на МіГ-21 і А-22.

Коли: 11-12 червня, 10:00
Де: Музей авіації
Вартість: від 100 гривень

78
Фестиваль кінних бойових мистецтв “Скіфи”

Фестиваль кінних бойових мистецтв “Скіфи” у Парку Київська Русь 11-12 червня.
Актори-каскадери кінно-трюкового театру Стародавнього Києва покажуть майстерність володіння різними видами зброї, які використовувалася в Середні століття: мечами та списами. Глядачі побачать гонки на бойових колісницях, презентацію костюмів лучників різних епох і народів, а також кінних бойових обладунків.

Коли: 11 червня – 12 червня, 10:00
Де: Парк Київська Русь
Вартість: 150 гривень, для пенсіонерів і студентів – 80 гривень, для школярів – 50 гривень, дошкільнята – безкоштовно
Дні Малевича

Художники, студенти і столична інтелігенція об’єдналися навколо цієї культурної події і запрошують взяти участь усіх бажаючих, щоб повернути славу Малевича до рідного Києва. Київ буде насичений цікавими подіями: дискусіями, публічними лекціями, арт-експозиціями, перформансами, кінопокази та іншими заходами, присвяченими творчості Малевича.

Коли: 11 июня
Де: ознайомитися зі списком локацій
1091547

Фестиваль “Атмосфера подорожей”

Ви ще не визначилися куди поїдете на відпочинок? Тоді вам на вихідні обов’язково треба буде заглянути в ТРЦ “Атмосфера”. Тут пройдуть зустрічі з відомими мандрівниками, які розкажуть про бюджетні поїздках і, навпаки, туризмі преміум-класу. У програмі: фудкорти країн світу, виступи музичних і танцювальних колективів. Також туристичний ярмарок, на якій можна буде купити путівки за спеціальними цінами.

Коли: 11-12 червня з 11:00 до 20:00
Де: ТРЦ “Атмосфера”
Вхід вільний

73

Нічний забіг

Samsung Galaxy S7 Night Run відбудеться суботньої ночі. У програмі: забіг на 5 і 10 кілометрів. Бігти будуть по центру міста, в зв’язку з чим ряд вулиць перекриють. Обмеження торкнуться всіх видів транспорту, в тому числі громадського та велосипедного

Коли: 11 червня, 19:00
Де: Спортивна площа
Вартість: 400 гривень
Кіно під відкритим небом

У Києві діє кілька локацій, де можна подивитися кіно під відкритим небом. І одне з найцікавіших – Маріїнський парк. Тут, у знаменитій Ракушці,  відбудуться перенесені покази KISFF. У суботу покажуть фестивальну програму “In the Mood for Love” про перипетії любові.

Коли: 11 червня, 22:00
Де: сцена Ракушка в Маріїнському парку
Вхід вільний

Open Air Fitness Party

Усіх бажаючих запрошують поринути у атмосферу запального фітнес-життя разом з командою найенергійніших тренерів EnerGym! На вас чекають шалені тренування на свіжому повітрі з найкращим видом на суботній Київ! В програмі презентаційні класи з FLY-йоги, TRX, запальних латиноамериканських та чуттєвих східних танців! Майстер класи від кращих тренерів зі степу та Aerobic Dance. Найсильніші тренери з ТАБАТИ, ТРХ та САЙКЛУ чекають саме на Вас!

Коли: о 9.00.
Де:Павла Тичини, 1В
Вартість: 150 гривень

НЕДІЛЯ, 12 червня

Свято франкомовних країн

У неділю на Костьоліній буде дуже душевно. Вулиця буде повністю перекрита для проїзду на цей день. Всі бажаючі зможуть дізнатися нове про багатогранну культуру франкомовних держав. У програмі – вуличний театр, кулінарні майстер-класи, лекції, дегустації, зона для дітей, експозиції картин, жива музика і DJ-сети, виставкові стенди, книжковий ярмарок, симфонічний театр і зона делікатесів.

Коли: 12 червня, 10: 00-22: 00
Де: вулиця Костьольна
Вхід вільний

Комедія без купюр

Киян запрошують  на «Підпільний стендап». Це сьогодення підпілля: цегляні стіни, джаз і найскандальніші коміки на сцені – усе, як у Нью-Йорку 1970-х. Звідки вони взялися? Ніхто не знає… Хто вони? Не відомо… Де вони дадуть концерт наступного разу? Теж ніхто не знає… Адже це «Підпільний стендап». Цих хлопців ви могли бачити будь-де: у різних комедійних телешоу, на вулиці або в клубі. Цього разу на сцені – найзухваліші коміки Києва.

Коли: о 20:00

Де: клуб HEAVEN

Вартість: 100-150 грн

Джерело: Вечірній Київ