Киянам пропонують безплатно телефонувати в межах міста

7 Червня 2016 10:12

Киянам пропонують безплатно телефонувати в межах міста

Що робити, коли на телефоні зрадливо сідає батарея, а потрібно терміново зробити дзвінок. А відповідь дуже проста, можна роззирнутися довкола у пошуках таксофона. Так, вони ще збереглися, і навіть успішно працюють. На Хрещатику, неподалік Бессарабки таксофон особливо помітно, бо пофарбована кабінка у ядучий рожевий колір. І… о диво, з таксомата можна цілком безплатно телефонувати на міські телефони.

– Бурхливий розвиток нових технологій, зокрема й мобільного зв’язку, здається, змусив багатьох ставитися до таксофона як до певного роду архаїки. Проте таксофон має не тільки славну історію, він є актуальним і потрібним сьогодні та, за прогнозами фахівців, щонайменше ще 100 років слугуватиме людям. До того ж, деякі дзвінки набагато дешевше робити саме з таксофона, – ввважають в Укртелекомі.

Крім того, в Укртелекомі стверджують, що таксофони відіграють певну соціальну функцію.  Крім того, кожен таксофон має свій номер, і якщо ви у конкретний час опинитеся біля конкретного таксофона, то вам зможуть зателеф

Цікаво, що в Укртелекомі діє довідкау щодо користування таксофонними послугами можна отримати цілодобово за єдиним безкоштовним номером 0-800-506-800.

Крім того, кияни можуть “замовити” встановлення  таксофона у конкретному місці, або навпаки зняття існуючого таксофона з певних причин. Для цього скористайтеся формою зворотного зв’язку.

До слова, у  першому кварталі 2016 року в Україні  з таксофонів здійснено понад 2,6 мільйонів дзвінків, що тривали більше 3,8 млн хвилин. Більшість із них – місцеві. Найбільше за допомогою таксофонів спілкуються на Київщині, Харківщині, Дніпропетровщині, Запоріжжі та Львівщині.


Джерело: Вечірній Київ