Модні сережки літо 2016: поради дизайнерів

16 Червня 2016 18:38

Сережки знову на п’єдесталі модного “Олімпу”, їх у своїх колекціях використовувало більшість дизайнерів. Кожен з яких грався з формою, довжиною, кольором, фактурою. Про те, які базові аксесуари повинні бути у кожної дівчини, читай в нашому матеріалі за посиланням, але тренди цього сезону воістину сміливі і різноманітні, які складно назвати базовими.

3ууууууу
Цього літа всі сережки об’єднує один важливий фактор – розмір. Так, всі трендові прикраси цього літа, а особливо сережки, помітні завдяки своїм масивності та довжині.

31

Більшість із них може доходити довжиною майже до шиї! Але більше всіх цього разу відзначилися Celine, Prada, Oscar de la Renta, Rodartre і Dolce & Gabbana.

Модні сережки літо 2016

Сережки Celine

Спираючись на тенденції від дизайнерів, можна сміливо сказати, що трендовими кольорами в прикрасах цього літа стали яскравий червоний і насичений чорний.

Модні сережки літо 2016

Сережки Celine

Важливо відзначити, що переглянувши фотогалерею з трендовими сережками, ти напевно знайдеш сережки, які виглядають так само, як ті, що лежать в твоїй скринці. Сміливо діставай їх, витирай від пилу і в путь!