Оздоровлення організму по-японськи: 4 стакани води

15 Червня 2016 10:30

Мало хто знає, що для поліпшення самопочуття і здоров’я потрібно небагато. Всього лише – пити щоранку звичайну воду! Детальніше читайте у “Країні Здоров’я“.

Починайте з малого - однієї чашки

Починайте з малого – однієї чашки

 

Відразу після пробудження, ще до того, як почистити зуби, випийте 4 склянки води.

Якщо ви не можете випити таку кількість відразу – тренуйтеся, починаючи з 1 склянки.

Почистіть зуби. Протягом 45 хвилин після цього не можна ні їсти, ні пити.

Минуло 45 хвилин? Снідайте – можна їсти і пити все, що завгодно.

Після сніданку можна їсти і пити дві години.

Японські медики стверджують, що таким чином можна позбутися від: хвороб серцево-судинної системи, артриту, головного болю, бронхіту, надмірної ваги, запору, захворювань нирок і сечового міхура.

ЧОМУ ЦЕ ПРАЦЮЄ?
Під час сну людська кров загусає, якщо ви з ранку їсте бутерброди і п’єте каву, вона стає ще густішою. Кава або чай самі по собі є легким сечогінним, так що організм страждає від нестачі рідини ще більше. Тому і варто пити натщесерце воду, для подальшого полегшення перетравлення їжі.

До речі, японці і китайці традиційно під час їжі п’ють не холодну воду, а гарячий чай. Холодні напої провокують загустіння жирів в їжі, це означає, що вони гірше засвоюються.

З порожнього шлунку вода зникне через 5-10 хвилин, надалі вона потрапляє в товстий кишечник, засвоюється, і ваш організм спокійно виділяє шлунковий сік. І яєчня або бутерброди спокійно перетравлюються.

Потрібно тільки врахувати той факт, що бігати в туалет ви будете куди як більше, так що маршрут на роботу варто опрацювати заздалегідь.