Президент і його партія не виконують передвиборчі обіцянки – Томенко

15 Червня 2016 14:42
Президент і його партія не виконують передвиборчі обіцянки - Томенко

Екс-нардеп, громадський діяч Микола Томенко заявив, що незручно виходить, коли на виборах ми говоримо одне, а робимо протилежно інше. Він вважає, що треба вибачитися перед людьми і сказати, що ми скоригували передвиборчу програму, або почати її виконувати.

Боротьба з партійною диктатурою. Зміни до закону «Про вибори народних депутатів», які були прийняті в лютому цього року, суперечать демократії. У зв’язку з цим у Венеціанській комісії вважають, що їх треба скасувати. У чому ж полягають ці зміни? Вони дозволяють партіям виключати з виборчих списків небажаних для них кандидатів.

До речі, ці зміни більше відомі як норми про «партійної диктатури» і брали їх на певний час. Коли ж їх скасують і як політичні сили користуються цим правом.

Про загрози і наслідки перекроювання виборчого законодавства в ефірі радіостанції Голос Столиці розказав екс-нардеп, громадський діяч Микола Томенко.

«Президент, на жаль, не виконує перевиборчу програму, партія — не виконує передвиборчу
програму, і взагалі, парламент робить не те, що обіцяв», – сказав він.

Томенко, наголошує, що незручно виходить, коли на виборах ми говоримо одне, а робимо протилежно інше. Він вважає, що треба вибачитися перед людьми і сказати, що ми скоригували передвиборчу програму, або почати її виконувати.


Джерело: http://newsradio.com.ua/2016_06_15/Prezident-jogo-part-ja-ne-vikonujut-peredviborch-ob-cjanki-Tomenko-0036/