У Києві пройде фестиваль для мандрівників

1 Червня 2016 08:56

Дізнатися, як об’їхати світ за 100 доларів; купити все, що потрібно для відпустки – від путівки до купальника; послухати музику різних країн світу і спробувати місцеву кухню. Все це буде доступно 11-12 червня на фестивалі «Атмосфера мандрів».

На сцені виступлять колективи, які виконують музику різних країн і стилів, на фудкорті представлять все найсмачніше з різних куточків планети: від грузинських хінкалі до італійської пасти, від тайського тому-яма до ізраїльського хумус. На ярмарку можна буде одним махом купити все для довгоочікуваної відпустки: і купальники, і сонцезахисні засоби, і головне – путівки за спеціальними цінами.


mandry


Кілька поїздок організатори розіграють між усіма гостями «АТМоСфера мандрів».

Окремою зоною стане лекторій. Відомі мандрівники розкажуть на своїх майстер-класах, куди відправлятися за найсильнішими враженнями, як правильно справлятися з будь-якими труднощами, поділяться Лайфхаками, які дозволять швидко отримати візи, заощадити на квитках, проживанні  та об’їхати світ з сотнею доларів у кишені.

Мами, які не побоялися полетіти з малюками за тисячі кілометрів, розкажуть, як правильно підготуватися до поїздки з маленькою дитиною і зробити її максимально комфортною для всіх . Не доведеться нудьгувати на фестивалі і дітям, для яких в спеціальній зоні пройдуть тематичні майстер-класи і буде організована справжня школа мандрівників.

«За статистикою, понад 70% українців  жодного разу в житті не були за кордоном, – розповідає організатор фестивалю Катерина Старунська. – Часто це не питання грошей, часу або кількості дітей. Люди просто бояться складнощів – візи, перельоти, незнайомі місця і т.д. Завдання нашого лекторію – розвіяти всі страхи перед поїздкою, розповісти все, що повинен знати той, хто вирушає за новими враженнями. А ще – не тільки смачно всіх нагодувати і розважити, а й дати можливість за один день повністю підготуватися до відпустки ».

Місце проведення: «Атмосфера мандрів», ТРЦ «Атмосфера» (Столичне шосе, 103), 11-12 червня 2016 року.

Вхід безкоштовний

Джерело: tv.ua