У Києві відкриють 80 пришкільних таборів

1 Червня 2016 10:30

 


Фото zaknews.in.ua

31 травня розпочали роботу денні табори при київських школах.

До 24 червня у Києві працюватиме 80 таких таборів, повідомляє сайт міської влади.

Тривалість відпочинку у пришкільному таборі складає 18 робочих днів, а його вартість – майже 677 гривень. Відзначаться, що більшу частину вартості складає харчування – 30 гривень на день.

Для школярів організують цікавий та пізнавальний відпочинок – різноманітні гуртки, концерти, спортивні ігри та змагання, культурні заходи, екскурсії до музеїв, бібліотек, вивчення іноземних мов у мовних класах.

На безоплатній основі у таборі можуть відпочити діти пільгових категорій – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах, учні з числа дітей із сімей учасників АТО та дітей із сімей загиблих учасників АТО.

Крім того, у червні у столиці працюватиме окремо 153 мовних табори, якими планується охопити більше 10 тисяч дітей.

Наголошується, що їх відвідання буде безкоштовним, а до роботи будуть залучені студенти-волонтери, вчителі та носії іноземних мов.

Дізнатися детальніше про роботу пришкільних таборів та про мовні табори можна на сайті Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА або за телефоном гарячої лінії: +38044 279-24-13.

Українська правда.Київ