У неділю в Києві зміняться маршрути міського транспорту

11 Червня 2016 10:56

У неділю, 12 червня в зв’язку з проведенням масових заходів в центральній частині міста, з початку руху до 12:00 (орієнтовно) рух автотранспорту закривається на бул. Тараса Шевченка (на ділянці від вул. Леонтовича до Бессарабської площі) – вул. Володимирській (на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до вул. Саксаганського) – вул. Хрещатик (на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до бульв. Тараса Шевченка) – вул. Льва Толстого (на ділянці від вул. Тарасівській до пл. Льва Толстого) – вул. Терещенківській (на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до вул. Льва Толстого) – вул. Пушкінській (на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до вул. Льва Толстого) – вул. Антоновича (на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Льва Толстого) – Великій Васильківській (на ділянці від вул. Саксаганського до вул. Павла Скоропадського).

На цей період вносяться зміни в рух автобусів маршруту №5 ТР, 114 (R1) і тролейбусів маршрутів №№8, 9, 17, а саме:

– Автобуси маршруту №5тр курсуватимуть від ст.м. “Нивки” до бул. Тараса Шевченка (до вул. Леонтовича)

– Автобуси маршруту №114 в напрямку залізничного вокзалу Центральний курсуватимуть по трасі: від вул. Милославської до вул. Хрещатик за чинною трасі, далі вул. Богдана Хмельницького – вул. Пирогова – бул. Тараса Шевченка – вул. Симона Петлюри – залізничний вокзал Центральний і в напрямку вул. Милославська курсувати по трасі: від залізничний вокзал Центральний – вул. Симона Петлюри – бул. Тараса Шевченка – вул. Леонтовича – вул. Богдана Хмельницького – вул. Володимирська – Володимирський проїзд – вул. Михайлівська – вул. Хрещатик, далі за чинною трасі;

avt_114__marsh

– Тролейбуси маршрутів №№ 8, 9, 17 курсуватимуть від вул. Смілянського – аеропорт “Київ” – пл. Космонавтів – бул. Тараса Шевченка за діючим маршрутомі, далі – вул. Леонтовича – вул. Богдана Хмельницького – вул. Пирогова – бул. Тараса Шевченка, далі за чдіючим маршрутом.

tr_8_9_17_do_vul._leontovicha

Джерело: Сегодня