У столиці пройде “Авіа Пікнік”

9 Червня 2016 10:46

Для дітлахів влаштують Авіа Пікнік на Михайлівській площі

15 червня на Михайлівській площі влаштують “Авіа Пікнік” для дітей, присвячений літакам і повітряному простору. Організатор заходу – авіакомпанія Lufthansa – відзначає в цей день своє 25-річчя в Україні.

На площі пройдуть безкоштовні майстер-класи, де діти навчаться робити з паперу літачки-орігамі, створювати листівки на авіаційну тематику, шити з фетру хмарки і літаки, а також самостійно розписувати глазур’ю печиво. Тут працюватимуть творчі гуртки по створенню і запуску повітряних зміїв, а також діти отримають в подарунок власноруч зібрану вертушку на паличці. Для бажаючих, є можливість навчитися управляти літаючим дроном. Можна навіть відчути себе справжнім пілотом, то зможе випробувати себе в зоні віртуальної реальності, де в спеціальних окулярах можна політати на справжньому літаку.

На фестивалі відбудуться показові виступи від клубів авіамоделювання, які запустять моделі літаків прямо на Михайлівській площі. Також в рамках проекту «Мрії про небо» діти зобразять свої бажання і мрії, пов’язані з небом, і ці малюнки відправляться на літаку Lufthansa в центральний офіс компанії в Німеччині.

Активну програму для дітей готує також анімаційна група – естафети з запуском моделей планерів, танцювальні майстер-класи, ігрові конкурси та вікторини. На сцені відбудеться освітньо-розважальна шоу-лекція для дітей «Чому літаки літають?». У другій половині свята на сцені пройде концерт фіналістів телевізійного шоу «Голос. Дiти». Фестиваль відвідають понад 350 дітей з будинків-інтернатів Київської області.

Початок заходу о 15:00. Закінчення програми о 18.00.
Вхід безкоштовний.