Український боксер став чемпіоном Європи

11 Червня 2016 13:31
Український боксер став чемпіоном Європи

Фото: Google
Дмитро Кучер переміг Енцо Маккарінеллі

Український важкоатлет Дмитро Кучер (24-1-1, 18 КО) у першому раунді переміг екс-чемпіона світу Енцо Макарінеллі (41-8, 33 КО).

Учора ввечері в лондонському Йорк Холі пройшов великий вечір боксу. Головною його подією був бій за пояс чемпіона Європи за версією EBU у важкій вазі, який виборювали наш Дмитро Кучер і валлійська ветеран, улюбленець місцевої публіки Енцо Макарінеллі.
Зазначимо, що це була друга спроба Кучера за останні два бої завоювати пояс чемпіона Європи. У попередньому своєму поєдинку за цей титул українець боксував проти бельгійця Білала Лагуна, і зумів звести файт лише до нічиєї.
Вчора ж він зі своїм завданням впорався набагато краще. Вже в кінці першого раунду Дмитро зумів потрясти Макарінеллі жорстким лівим боковим. Валлієць після цього панча виглядав приголомшеним, чим наш боксер скористався сповна.
Українець миттєво викинув класичну трійку – два прямих і лівий збоку, внаслідок чого його опонент опинився на настилі рингу.
Незважаючи на те, що 35-річний валлієць зумів піднятися до закінчення рахунку рефері, команда боксера зупинила бій, чим лише зберегла своєму підопічному здоров’я
Джерело: ua.korrespondent.net