В Instagram з’явиться автоматичний переклад тексту

28 Червня 2016 16:34

Про це компанія написала у своєму блозі. «Спільнота Instagram росте швидше і стає більш глобальною, ніж ми могли собі уявити. Ми дуже раді, що незабаром ви зможете відчути це,  незалежно від мови, якою ви говорите», – йдеться у пості.

Раніше компанія повідомила, що кількість користувачів Instagram перевищила 500 млн осіб, 300 млн з яких користуються мережею щодня.

Спеціальна кнопка для перекладу тексту з’явиться в додатку найближчим часом. Які мови будуть взаємодіяти з функцією «Показати переклад», поки невідомо.

Аналогічна функція перекладу тексту вже реалізована в Твіттері та Фейсбуці.

Нагадаємо, Instagram анонсував запуск бізнес-профілів та аналітики для них.  За допомогою нового Instagram Business Tools підприємці  зможуть вести рекламні кампанії, аналізувати їх ефективність та перетворювати звичайні пости на рекламні.

Раніше Instagram змінив дизайн додатку. Оформлення стало чорно-білим, а логотип – більш мінімалістичним. Також у планах компанії – відмовитися від хронологічного показу фотографій. Instagram  планує змінити алгоритм таким чином, щоб користувач бачив ті моменти, «які його хвилюють найбільше».

Джерело: