Відпочинок на воді: де кататися на човнах і катамаранах в Києві

8 Червня 2016 11:01

катание-на-катамаране

Гідропарк

Тут розташована найстаріша в Києві човнова станція (з боку Русанівського каналу), яка була відкрита в 1967 році і працює до цих пір. Бажаючим покататися запропонують взяти напрокат човна за 48 грн. / год, прокат катера – 700 грн. Необхідний документ, що засвідчує особу.

За Венеціанським мостом (від ст.м. Гідропарк 3 хв. пішки) відкрито пункт прокату каяків (від 55 грн. / Год).

00Парк Дружби Народів

Одне з найпопулярніших і красивих для катання місць уздовж мальовничих берегів Десенки. Вартість оренди катамарана – 40-50 грн. / год, звичайного човна – від 45 грн / год, прокат байдарки – від 300 грн. / день, прогулянковий каяк – 180 грн. / день.

Тут також розташована вейкборд-база Адреналін, яка пропонує катання на вейкбордах і водних лижах. Вартість катання – від 37 грн. / xв. (Мінімальний сет – 10 хвилин). У вартість входить прокат спорядження. Урок для новачків – 750 грн.

А спортивно-розважальний комплекс X-Park, пропонує покататися на вейкбордах, гідроциклах і катерах (від 150 грн. / Год).

000Оболонська набережна

Тут можна покататися на човнах, катерах і катамаранах. Вартість прокату катамарана чи човна – від 50 грн / год. Також на піщаному пляжі можна взяти напрокат чотиримісний катамаран із захисним тентом. Його оренда – 90 грн. / год в будні дні, у вихідні – 120 грн. / год.

0Труханів острів

Човнова станція розташована недалеко від Пішохідного мосту. Прокат працює на спортивній базі Зеніт, де ще за часів СРСР працювала тренувальна база для занять академічним веслуванням, веслуванням на байдарках і каное. Там можна взяти напрокат човна і катамарани від 50-60 грн. / год. Тут також працює вейк-клуб Break water. Катання на борді – від 25 грн. / Хв.


Голосіївський парк

Станція прокату човнів і катамаранів розміщена на ставку серед мальовничого лісу. Оренда катамарана коштує 30 грн. / 30 хв., Човни – 40 грн. / 30 хв.

Джерело: bigmir.net