З ким найчастіше вступають у шлюб представники різних професій

29 Червня 2016 16:04
Медики, як правило, одружуються зі своїми колегами

© Elena Jursina/Flickr

Медики, як правило, одружуються зі своїми колегами

Дослідники компанії Bloomberg Business з’ясували, представники яких професій найчастіше одружуються одне на одному.

Як повідомляє Business Insider, експерти просканували дані Бюро перепису населення США, що охоплюють три з половиною мільйони сімей, і склали інтерактивний графік з найпоширенішими шлюбами між представниками різних професій.

27 найбільш поширених варіантів шлюбу між представниками різних професій виглядають так:

Вчителі початкових і середніх класів

Вчительки молодших класів найчастіше виходять заміж за викладачів початкової або середньої школи. Вчителі-чоловіки найчастіше одружуються на учительках початкової або середньої школи, а також – на представниках навчальної адміністрації.

Фінансові аналітики

Жінки-аналітики найчастіше виходять заміж за фінансових менеджерів або роздрібних продавців. Чоловіки-аналітики найбільш часто одружуються на шкільних учительках або на аналітиках дослідження операцій.

Бортпровідники

Стюардеси, як правило, виходять заміж за керівників. Бортпровідники-чоловіки найчастіше одружуються на стюардесах або учительках молодшої та середньої школи.

Шеф-кухарі

Жінки-кухарі найчастіше в якості супутника життя вибирають кухарів або прибиральників. Чоловіки-кухарі – шеф-кухарів або офіціанток.


© Pixabay

© Pixabay

 


Роздрібні продавці

Жінки цієї професії найчастіше виходять заміж за продавців або керівників у сфері торгівлі. Чоловіки-продавці найбільш часто одружуються на продавцях або технологах.

Фермери і скотарі

Жінки, які займаються фермерством, найчастіше виходять заміж за фермерів або лабораторних технологів. Чоловіки-фермери найчастіше одружуються на жінках-фермерах або на шкільних учительках.

Терапевти і хірурги

Жінки-терапевти або хірурги найчастіше виходять заміж за своїх колег. Чоловіки, як правило, одружуються на терапевтах, хірургах і медсестерах.

Секретарі та адміністративні працівники

Жінки цієї професійної сфери найчастіше виходять заміж за директорів або бортпровідників. Чоловіки одружуються на керівниках адміністративної підтримки та офісних співробітниках.

Офіціанти й офіціантки

Офіціантки найчастіше виходять заміж за кухарів або касирів. Офіціанти найчастіше одружуються на офіціантках, покоївках чи прибиральницях.

Актори

Актриси найчастіше виходять заміж за акторів або дизайнерів, актори – одружуються на актрисах, телеведучих, операторах та редакторах.


© EPA

© EPA

Адвокати і судді

Жінки цієї професійної сфери найчастіше виходять заміж за своїх колег, а також за комп’ютерних працівників. Чоловіки-адвокати і судді найчастіше беруть у дружини своїх колег.

Керівники, директори

Жінки-керівники схильні виходити заміж за директорів і менеджерів. Чоловіки-керівники, як правило, одружуються на керівниках або учительках.

Покоївки, прибиральники

Жінки цієї сфери діяльності найчастіше виходять заміж за двірників, прибиральників та кухарів. Чоловіки одружуються на покоївках і офіціантках.

Медпрацівники

Медсестри найчастіше виходять заміж за своїх колег або чоловіків-керівників. Медбрати, як правило, одружуються на медсестрах.

Водії вантажівок

Жінки-водії знаходять другу половинку серед своїх колег. Чоловіки водії – серед секретарів, адміністраторів або керівників.

Співробітники поліції

Жінки-офіцери найчастіше виходять заміж за чоловіків-поліцейських, офісних працівників або керівників адміністративної підтримки. Чоловіки-офіцери поліції найчастіше одружуються на учительках.


© Pixabay

© Pixabay

 


Менеджери з маркетингу і продажів

Представниці прекрасної статі цієї професії найчастіше виходять заміж за директорів або страхових працівників. Менеджери-чоловіки в якості супутниці життя найчастіше вибирають вчительок і фахівців з бізнес-процесів.

Працівники сфери обслуговування клієнтів

Жінки, які працюють у сфері обслуговування клієнтів, в якості супутника життя вибирають водіїв вантажівки або фахівців з бізнес-процесів. Чоловіки цього роду діяльності одружуються на своїх колегах.

Художники

Жінки-художниці, як правило, виходять заміж за художників, а чоловіки одружуються на учительках або консультантах.

Інженери

Жінки-інженери найчастіше виходять заміж за перукарів, стилістів і косметологів. Чоловіки-інженери – одружуються на учительках молодших і середніх класів.

Менеджери комп’ютерних та інформаційних систем

Жінки цієї професії найчастіше виходять заміж за адміністраторів бази даних, а чоловіки одружуються на учительках молодших і середніх класів.

Психологи

Жінки-психологи найчастіше виходять заміж за психологів, а чоловіки даної професії в якості супутниці життя вибирають жінок-психологів або викладачок старшої школи.


© der foodograph/Flickr

© der foodograph/Flickr

Музиканти та співаки

Жінки-музиканти найчастіше виходять заміж за музикантів або операторів текстильних машин, чоловіки музиканти – одружуються на жінках-музикантах або співробітниках сфери роздрібної торгівлі.

Пілоти і бортінженери

Жінки-пілоти найчастіше виходять заміж за медиків, а чоловіки одружуються на учительках або кадрових працівниках.

Танцюристи та хореографи

Жінки цієї професії в якості супутника життя найчастіше вибирають зварників, пайовиків, адвокатів і суддів. Чоловіки-танцюристи і хореографи найчастіше одружуються на танцівницях, секретарях та адміністративних працівниках.

Будівельники

Жінки цієї сфери діяльності найчастіше виходять заміж за будівельників, а чоловіки одружуються на покоївках або на фахівцях з бізнес-процесів.

Люди, які не працюють протягом останніх п’яти років

Безробітні жінки найчастіше виходять заміж за водіїв вантажівок або за медиків. Безробітні чоловіки, як правило, одружуються на безробітних жінках або соціологах.

Джерело: nv.ua