10 сайтів, на яких навчання проходить у формі гри

21 Липня 2016 17:31

Погодьтеся, навчання – не найвеселіша річ в житті, особливо коли не вистачає мотивації, часу, бажання, та й просто не зрозуміло, з чого почати. Якщо ви вже маєте достатні знання у якійсь сфері, то підвищити їх рівень краще в більш серйозній формі, проте для вивчення основ вам пригодяться програми та сайти, які орієнтовані на молодшу аудиторію, при цьому є дуже корисними і для дорослих. За допомогою цих 10 сайтів, ви освоїте програмування, покращите знання іноземних мов, розвинете уважність та пам’ять, та й просто дізнаєтесь багато цікавого.

1. Factsie

Корисний сайт, який допоможе вам різносторонньо розвинутися, адже тут ви знайдете безліч наукових та історичних цікавинок у формі статей, відео або окремих фактів. Сайт англомовний, що окрім корисної інформації, дає вам можливість поглибити свої знання в іноземній мові.

2. Duolingo

Сайт, на якому ви зможете вивчити англійську мову в ігровій формі, – вчіть правила, нові слова, дивіться відео та читайте тексти і все це весело, а також доступно в будь-який час та в будь-якому місці, адже ця програма є і у формі мобільного додатка.

3. Freerice

Ще один сайт для розширення свого словникового запасу з англійської мови. За кожну правильну відповідь, ви отримуєте 10 зерен рису і можете нагодувати голодуючих, – цікаво, корисно і відчуття доброчинності приємні.

QIV7VQGW7K

4. Lingualeo

Багатьом цей сайт з левиком вже знайомий, проте все ж не згадати його було б неправильно. Поповнити словниковий запас, прочитати книги, переглянути відео та фільми, вдосконалити граматику, поспілкуватись з тими, хто також вчить англійську, – тут доступно все, що потрібно. Але спочатку пройдіть тест, для визначення свого рівня володіння мовою, щоб для вас склали індивідуальну програму навчання. І починайте збирати фрикадельки.

5. Lumosity

Тренування пам’яті, моторики, уважності – тренування мозку – з цим сайтом стає веселим заняттям, на якому час проходить непомітно. Ігри та програми розроблені спеціалістами, а тому корисні, і розібратись в них не складе труднощів.

6. Code.org

Дитячий ресурс, який підійде тим, хто хоче освоїти найпримітивніші знання з програмування. Ви переходите з одного етапу на інший разом з героями мультфільмів, а як результат навіть зможете розробити свою першу простеньку комп’ютерну гру. Зверніть увагу , що до розробки долучились інженери Microsoft, Google, Facebook и Twitter, тому на нього варто звернути увагу навіть дорослим.

7. Codemonkey

Ще одна дитяча гра для вивчення програмування, в якій ви крок за кроком разом проходите певні місії, які пов’язані між собою, а тому це перетворюється на захопливу розвагу, яка приносить вам задоволення та корисні знання.

9VJVUAGUHA

8. Daily Page

Чудовий ресурс для тих, хто прагне розвивати свої письменницькі навички, фантазію та щодня кидати собі виклик в можливості написати якомога більше захоплюючого тексту на тему, яка щодня приходитиме вам на електронну пошту після реєстрації. Звільніть свою уяву та поділіться своїми творами з іншими онлайн.

9. Portent

Ще один цікавий ресурс для акул пера, або принаймні тих, хто прагне ними стати. Він також запропонує вам теми для текстів, які генеруються з 4-х основних аспектів. Виходить доволі дивна комбінація, але ж вам не обов’язково брати її у тому вигляді, в якому ви її отримаєте – вона підштовхне вас у правильному напрямку.

10. PsykoPaint

Ресурс дуже схожий на стандартну програму Paint, яка в кожного з нас є на комп’ютері, ось тільки більш вдосконалена її версія.  Для тих, хто хоче навчитись малювати в онлайн режимі, відтворювати картини знаменитих художників, додаючи цікаві ефекти, – вам цей сайт припаде до душі.

Джерело:  melni.me