Бутерброд — чудова штука, яка любить експерименти. Завжди можна накидати на хліб найнесподіваніші продукти і отримати дивовижний смак. Варто зациклюватися на ковбасі й сирі? Час творити.
Кілька крутих бутербродів, які терміново потрібно випробувати на собі.
Соус маринара, яйце пашот, сир, базилік.
Авокадо, сир фета, гранат, оливкова олія.
Овочі кімчі, яйце, зварене круто, насіння кунжуту.
Банан, арахісове масло, насіння чіа.
Копчений лосось, огірок, м’який сир, зелений лук.
Малина, ожина, базилік, вершковий сир.
Сушений інжир, сир рікотта, кунжут.
Диня, волоські горіхи, козячий сир.
Скибочки манго, моцарелла, сік лайма, морська сіль.
Полуниця, козячий сир, соєві боби, бальзамічний оцет, морська сіль.
Яблуко, мед, сир з пліснявою.
Селера, родзинки, арахісове масло.
Сливи, арахісове масло, насіння льону.
Горохове пюре, скибочка помідора, яєчня.
Пюре з авокадо, соєві боби, проростки капусти, лимонний сік.
Підсмажена капуста, омлет, сир.
Хумус, рубані волоські горіхи, насіння граната.
Квасолеве пюре, соус сальса, коріандр, яєчня.
Скибочки ананаса, м’який сир, кешью.
Груша, сир рікотта, лимонний сік.
Фініки, сир фета, мигдаль.
Джерело: buzzfeed, dobri-porady.pp.ua/