Боги («любі друзі») боргів не повертають?

11 Липня 2016 12:09

123Лідер Громадського руxу “Рідна країна” Микола Томенко стурбований ситуацією з виплатами грошей вкладникам збанкрутілого банку “Київська Русь”.

“На вихідних кілька фермерів розповіли сумну історію про долю вкладників банку «Київська Русь».

Не таємниця, що цим банком керували друзі Віктора Ющенка, і банк вважався доволі активним та стійким до фінансових випробувань.

Проте, кілька серйозних отримувачів кредитІв (вже із категорії «любих друзів» Порошенка) відмовилися повертати свої борги. Говорять, що «допоміг» «Київській Русі» і Порошенко. Після звернення колишніх президентів та інших відомих людей до Гаранта з проханням вплинути на своїх недоброчесних друзів… із банку перевели свої рахунки низка впливових бізнес-структур, і Нацбанк заявив про введення тимчасової адміністрації у «Київську Русь», – пише громадський діяч  у своєму блозі на LB.ua

Він зазначає що в результаті, банк «Київська Русь» – на ліквідації, вкладники (серед яких велика кількість фермерів, підприємств АПК) без своїх грошей, а друзі Президента з чужими грошима в кишені!

“Бо, як любили казати донецькі, «лохам» борги повертати – себе не поважати; а нині – «любі друзі» Порошенка кажуть більш пафосно і «по-європейськи»: боги боргів не повертають! ” – зазначає Томенко.

На закінчення політик зауважує,  що  “за логікою, в кінці   мусив би написати таке: звертаюся до НБУ та правоохоронних органів.. А сенс?

Отож, звертаюся до ЗМІ та експертів з проханням провести громадське розслідування справи ліквідації банку «Київська Русь».