Факти: На Землі живуть люди з незвичайними здібностями

15 Липня 2016 14:03
Факты: На Земле живут люди с необычными способностями

На Землі з’являється нова людська раса мутантів.

Про людей, що відрізняються від інших, відоме з давніх часів. Однак якщо раніше таких людей були лічені одиниці, то зараз їх стає все більше і більше. Ці люди мають не якісь ефемерні суперздатності до магії, а принципово нові особливості організму, ставлять їх на сходинку вище людей на еволюційних сходах.
На даний момент відомо про багатьох таких людей. Так, у Китаї живе хлопчик на ім’я Нонг Юсуи, очі якого насиченого блакитного кольору, якого не зустрічається не тільки в азіатському регіоні, але і в скандинавських країнах. У темряві ці незвичайні очі відбивають світло, немов звірині, що дозволяє юному Нонгу чудово бачити в повній темряві.

Сінгх Абу, уродженець Індії, має незвичайну кров, із-за чого на нього абсолютно не діє отрута змій. Його кусали і кобра і гюрза і безліч інших небезпечних змій, однак їх отрута просто розчиняється в крові Сінгха, перетворюючись на поживні елементи. Медики, дослідивши зразки, виявили, що кров належить до невідомої до цього групі.

Безліч людей з різними змінами, що відрізняють їх від інших і виводять на наступну сходинку еволюції, розкидані по всій Землі. Суперзрение, чутливість, імунітет до отрут і хвороб і багато інших суперздатності відрізняють цих людей від інших, і їх стає все більше.

За матеріалами  http://infokava.com/lang-uk/42769-fakty-na-zemle-zhivut-lyudi-s-neobychnymi-sposobnostyami.html