П’ять порад, як побудувати тривалі стосунки

18 Липня 2016 16:38
Міцні стосунки будуються на любові й розумінні

© Unsplash/Pixabay

Експерт зі стосунків і генеральний директор шлюбного агентства Талія Гольдштейн дала п’ять порад, як побудувати тривалі стосунки.

Як пояснює Талія Гольдштейн, їй часто доводиться стикатися з людьми, які вважають серйозні стосунки непосильною роботою, пише Business Insider. Насправді ж, все набагато легше, стверджує експерт, головне – це взаємна любов і турбота. Щоб допомогти побудувати тривалі і щасливі стосунки, спеціаліст пропонує наступні рекомендації:

1. Навчіться слухати і чути

За твердженням експерта, багато людей приділяють мало уваги своїм партнерам і в розмові часто відволікаються на непрямі теми. Вона радить брати активну участь у бесіді, але дати можливість висловитися партнеру, адже йому дуже важливо бути почутим. Такий обмін увагою і довірою неодмінно зміцнить стосунки.

2. Ніколи не припиняйте працювати над стосунками

Як пояснює Гольдштейн, коли закінчується так званий цукерково-букетний період, люди припиняють вкладатися у стосунки. Це призводить до того, що закохані починають поступово віддалятися і часто сваритися на цьому грунті. Експерт радить частіше радувати один одного і підносити приємні сюрпризи.

3. Дізнайтеся мову любові один одного

Талія Гольдштейн пояснює, що у кожної людини є своя мова любові, за допомогою якого вона висловлює свої почуття без слів. Щоб навчитися цінувати один одного і уникнути непорозумінь – важливо розуміти, якими способами партнер проявляє свою любов, будь це смачна вечеря або допомога у прибиранні будинку.

4. Навчіться поєднувати кар’єру і особисте життя

У випадку із завантаженим робочим графіком, фахівець рекомендує весь вільний час максимально проводити з партнером. Це покаже йому, як багато він для вас значить і така поведінка неодмінно призведе до зміцнення стосунків.

5. Пам’ятайте, що без труднощів не обійтися

Як розповідає експерт, навіть в найміцниших союзах бувають проблеми і сварки. При перших же проблемах Гольдштейн радить не розривати стосунки, а спробувати разом подолати перешкоди, адже тільки таким чином можна зрозуміти, чи є людина поруч з вами тією єдиною.

Джерело:  nv.ua