ТОП-9 літніх зачісок: низький хвіст, балетний пучок та кок

26 Липня 2016 16:07

Спекотні будні вимагають високих зачісок. Вечірні заходи — об’ємних кучерів.   gazeta.ua  пропонує  дев’ять варіантів укладок на кожен день, які легко перетворити на вечірні.

Пишні кучері

Зачіска, ідеальна для вечірок та вихідних: довге, завите в тугі кучері та добре розправлене волосся здається об’ємними, пишними. Це підкреслює жіночність. Для кращого ефекту зачіску можна прикрасити квітами, як на показі Diane von Furstenberg.

 Автор: vogue.ua

Кок

Зачіска, яка декларує силу характеру своєї власниці. Давній вибір модного критика Сьюзі Менкес. Цього літа носити кок пропонують стилісти показів Stella Jean та Dries Van Noten.

 Автор: vogue.ua

Низький хвіст

Густе волосся, зібране у хвіст біля основи шиї – дивовижна за силою та простоті зачіска. Вона бездоганна з вечірніми нарядами та з одягом для офісу. У цьому сезоні треба обмежитися звичайною гумкою.

 Автор: vogue.ua

Балетний пучок

Довгий хвіст хороший для прохолодних днів. У розпал спеки волосся хочеться зібрати. Один з наймодніших способів – зробити пучок. Він повинен здаватися недбалим, ніби під рукою у його власниці не було ні дзеркала, ні гребінця.

 Автор: vogue.ua

Центральний проділ

Ідеально рівний проділ підходить для урочистих випадків. Для буднів краще невимушена лінія, що розділяє волосся на дві приблизно рівні частини.

 Автор: vogue.ua

Пляжні кучері

Сексуальна, легка у виконанні укладка добре вдасться тим, у кого волосся від природи злегка в’ється.

 Автор: vogue.ua

Хитросплетіння

Вигадливі, складні плетіння продемонстрували стилісти на авторитетних шоу: Valentino, Louis Vuitton, Antonio Marras. У цьому сезоні коси не носять пишними та жіночними. Навпаки, їх заплітають досить туго.

 Автор: vogue.ua

Прикраси в волоссі

Діадема, призначення якої до недавнього часу зводилася до ролі весільного аксесуара, цього літа святкує тріумф. Сьогодні її треба поєднувати з недбалими та повсякденними зачісками.

 Автор: vogue.ua

Перехопити на льоту: зібране волосся

Найяскравіший спосіб приборкати неслухняне волосся винайшов цього літа стиліст показу Christopher Kane, креативний консультант Redken Гвідо Палау. Він використовував пластикові одноразові карабіни, які виконали роль обруча на шиї. У Dior волосся дівчат були заправлені за чокери.

 Автор: vogue.ua